Havets sus och fiskmåsarnas skrik

Lilla fröken N, som just nu sover i föräldrarnas sovrum gillar att lyssna på ett förinspelat band med dessa ljud. Så det är det jag får lyssna på också eftersom baby call:en är på här nere. A sover också. Zach, hunden, sover också och Kate är hos läkaren. Det är bara jag här som är vaken och det är så tyst. Flickornas favorit-DVD var på - "Calm baby". Vattenfall och saker som snurrar och glittrar och så fin bakgrundsmusik. Dom blir helt lugna av det! Kvinnan som gjode denna filmen är tydligen miljonär nu, jag förstår varför...Hur som helst, den var på och jag försökte att gå från att stänga av dvd:n till att få på tv:n och boxen. Det gick inte så bra, så jag stängde bara av tv:n i ren frustration.

Undrar om vi ska ut och övningsköra idag, me and Mike. Får se. Usch, är lite nervös för det. Han säger att det är jättelätt med automat, men jag har aldrig kört en så stor bil! Ja ja, vi får se :) Jag återkommer med en rapport om hur det gick i alla fall!

L

Baby baby

Grattis Calle på din 21-årsdag! Önskar jag kunde vara hos dig... Hoppas den blir riktigt bra, köp dig några skivor och nåt gott att äta :) Jag älskar dig!


Okej.

Imorgon börjar allvaret. Men det är ju inte direkt som om jag har lagt fram finkläder och ska ta bilen till något fancy jobb imorgon. Jag ska bara gå upp, ta på mig nåt bekvämt och gosa med mina halvåringar (eller fyramånaderingar egentligen, dom är födda två månader för tidigt) och umgås med världens schysstaste Kate. Hon hatar Obama, men jag antar att det är okej, haha. Hon är världens bästa värdmamma och ser till att jag har det bra. King size bed, platt-tv, fin, rymlig garderob och eget badrum. Hon är varm och snäll och jätterolig att lyssna på. Empatisk. Michael är också väldigt schysst, hjälper mig med praktiska saker som min adapter, hur tv:n fungerar, kollar upp collage och ska ta med mig ut och köra i veckan. Han ber Kate att ta det lugnt hela tiden och ler mycket. Jag gillar dom båda två.

Så när amerikaner har semester så reser dom, det är väldigt vanligt. Bor man på ett ställe där det är kallt halva året åker man ofta till ett varmt ställe. Här planeras det två semestrar som jag ska med på i början av nästa år. Södra Florida (eller kanske Mexico) i januari och California i mars (spring break!). Kommer bli hur kul som helst. Då har flickorna blivit lite äldre också och kan leka i sanden och i vattenbrynet :)

Imorgon jobbar jag från 9 till halv3 och sen från typ 5 till 8. Det är lite flytande sådär än så länge eftersom tjejerna inte har några fasta rutiner utan saker sker på ungefära tider. Så är det bara :) På fredagmorgon åker jag och Kate och flickorna till Cincinnati, Ohio där Kate's familj bor. Vi kommer stanna där i lite mer än en vecka. Michael kommer upp några dagar han också. Blir spännande att träffa hennes föräldrar som är från Grekland, dom bryter jättemycket tydligen ^^, Många av hennes släktingar har aldrig sett flickorna så det kommer nog bli skicka vidare bebisen, vilket betyder att jag nog inte kommer ha alltför mycket att göra. Alla som vill hålla, mata och leka med. Ja ja, det blir en upplevelse! Ska troligtvis får köra en liten bit också, det är en lång bilresa - 5 timmar.

Det var en liten uppdatering! Hoppas ni har det bra där hemma.



L


Northbrook, baby

Allt här är fint. Familjen, mina bebisar är världens gladaste, området, mitt rum och badrum... jag har det bra helt enkelt! Tänker på er där hemma. :) Såklart. Håll mig uppdaterad! Här får ni lite bilder från dagarna som gått.


Svenska tjejer på flygplatsen i Frankfurt


Våra rum på au pair-skolan var inte speciellt roliga. Men jag hade världens bästa roomies :)


Anne-Sofie och Emma i vårat klassrum.


I new york var det jättehöga hus.


:)




Empire state building


Ground zero, där tvillingtornen har stått. Usch, jag fick gåshud när jag såg det.


På färjan från staten island till manhattan. Det blåste lite. :)


Central park


Uppe på Rockefeller center. Breath taking!


Felicia tyckte det var häftigt, haha :)


Sista dagen på au pair-skolan. Svenska gänget! Men en tysk. Kan ni gissa vem?

hejdå för nu!

L

these streets will make you feel brand new

One hand in the air for the big city
Street lights, big dreams all looking pretty
no place in the world that can compare
Put your lighters in the air
everybody say yeaaahh




Let's hear it for New York :)

L

I don't know who I am without you






Men det är väl det jag ska ta reda på nu.
Jag kommer tillbaka. :)

Jag älskar dig, glöm aldrig det.

morgon i grannlandet

En ganska god sådan. Det regnar och är tråkigt ute, väcktes av sopbilen för drygt 3 timmar sedan. Det regnar i alla fall lite mindre nu än förut och det är bra. Om någon timme ska jag ta mig med trikken bort till mitt gamla jobb, Kjelsås skole barnehage :) Läste på trafikanten.no att det var strömstrul med i stort sett alla trikkar. Var väl klart det. Idag har jag inte bråttom så ska försöka att inte hetsa upp mig. :)

Jag sitter i Anna 1.20-säng, den är skööön. Har sovit så himla gott i natt och märkte knappt när Anna steg upp 06.45. Kanske borde gå upp och ordna mig lite frukost. Har ätit godis som blev över från igår (då vi såg Brothers - BRA FILM) så nu känner jag mig lite tjockis. Jag vet inte om det är någon hemma här! Lägenheten är ju enorm med en massa dörrar, går liksom inte direkt att kika ut från rummet och se om det är någon kvar. Måste i så fall gå och snoka runt, trycka örat mot varenda dörr. Och det är ju bara creepy. Frukost måste jag ha i alla fall, så nu ska jag klä på mig lite och tassa ut.

Snokade lite i Annas dator och hittade den här. Det var en bra kväll :) Och jag hade inbakad fläta, hihi




L


a visit to the past

Nu sitter jag på bussen på väg till Oslo. Blir nog ett bra veckoslut. Anna, Karoline och mina älskade barnehagebarn som jag får träffa imorn! Jag hoppas dom minns mig, Hah, nästan fem veckor sen nu...

what's my name again?

Man blir verkligen vilsen med dagarna. Och tiden. Allt bara flyter ihop när man inte har några rutiner. Tisdag är det idag i alla fall. Och om två veckor så spenderar jag min andra dag i New York. :) Kan inte fatta det. Får ont i magen när jag tänker på alla jag kommer lämna. Att tänka på att jag inte kommer få somna brevid Calle på ett år gör mig väldigt ledsen. Har inte kommit på något riktigt bra sätt att trycka undan känslan, men samtidigt är det ju otroligt bra att ha någon och några man kan bli så ledsen över. Antar jag. Ni är bäst, ni. Jag älskar er.

Jag tror jag ska stänga av här nu, försöka somna i hyfsad tid. Igår låg jag vaken jättelänge och jag sov inte så jättelänge imorse. Ska nog kunna somna snart, hoppas jag. Har ju några hårda beachvolleybollmatcher i kroppen också ;) Det ska nog hjälpa.

Godnatt


kräftskiva












fredag <3

BLÖÖÖÖÖ, TRODDE PRECIS ATT JAG BÖRJAT FÅ KLÄM PÅ DEN NYA MOBILEN, MEN NU FÅR JAG INTE BORT CAPS LOCK! WHAT THEE...! FÖRSTÅR INTE VART DET SKULLE VA. JAA JAA, DET FÅR VÄL GÅ BRA. SNART CIRCUS! YAAY. HEJDÅ 

Godnatt

Hämtade ut min telefon idag. Förstod inte mycket, men får väl ta lite varje dag :) Shit, alltså. Är inte alls van vid sånna nymodigheter... fin är den i alla fall. Hoppas på bra också! Vore stort plus, liksom.

Annars idag så har jag och Calle varit bort till Cajza och hennes kiosk. :) Vi skulle åkt båtbuss, men det började spöregna. När det höll upp spelade vi lite Boccia, haha. Klassiker. Jag kom sist.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen krypa ner hos Charles.



L


med skräckblandad förtjusning

ehe.

 

Min fina mobil som skickades idag! Iiihp. Fin va?

 

L


RSS 2.0