nya (gamla) bud

Det blir 23:e jag åker. 23 augusti, 2010. Det är mindre än fyra veckor kvar. Kan ni förstå? :)
Chicago, I'm coming for you.



sthlm

16:e augusti far jag till Northbrook, Illinois. 20 min från metropolen Chicago. (Som verkar vara överst på listan över mord och såntdär, men det tråkiga behöver vi ju inte fokusera på) Längtar otroligt mycket i alla fall, det ska verkligen bli skitkul. Har pratat med mamma Kate i telefon 3 ggr, senast idag för några timmar sedan. Allt känns jättebra och jag längtar efter att få träffa dom små - Alexandra & Nicolette. "6 months at arrival". Gosigosi.

Sååå, i onsdag och igår var jag i Stockholm och på amerikanska ambassaden. Usch, det var lite spänt och nervös, men det hela var över väldigt fort. Sen var det bara att ta det lugnt, shoppa och njuta av underbara sommarstockholm. :) Solsken, 29 grader, varma vindar, gamla stan, grekisk sallad, vin, roliga butiker och "krampaus!" titt som tätt.





skalman





L

svenska flicka

Åh, när jag flyttat hem till Sverige så ska jag baka kanelbullar och ha kanelbullekalas. :)


Slutspurten

Detta är min sista helg i Oslo. Eller åtminstone min sista jag som jag bor i Oslo, kommer kanske på besök senare, men funderar lite på hur jag ska få det till. Ja ja, man ska aldrig säga aldrig. :)
Nu ska jag ner till byn och möta upp Anna och Johanna och några fler. Ska gå runt i butiker skulle jag tro, men jag ska INTE köpa mig nåt. Den som spar han har. (Och så tror jag att pengarna kan komma till användning i staterna). Sen klockan 16 ska vi se på vm-fotboll på storbildsskärm vid Aker fästning och efter det blir det party. :) Gleder meg skikkelig.

Och på fredageftermiddag kommer pappa och mamma och hämtar mig! ^^, iiiiih. HA DET, OSLO! Vet inte om jag kommer sakna dig.
Fast tjäna massa pengar, köpa det man har lust på, dricka tuborg soliga vår -och sommarkvällar i sofiensbergsparken och träffa mysiga människor har faktiskt inte varit så tokigt.

Nu ska jag rusa! Bjuder på en bild från bröllopet jag var på förra helgen.



L



RSS 2.0