NÖJD

Jag tror jag är världens bästa dotter. :) Är så nöjd med pappas födelsedagspresent som jag nyss köpt. Blev lite dyrare än vad jag tänkt, men det är han ju värd, lilla pappa. Sen kan man nog säga att jag också får nytta av denna grejen. Jag är bra nöjd nu. Grattis pappa på födelsedagen!

I övermorgon, onsdagkväll, åker jag och Majsan hemåt. Hem till ön! Vi längtar båda två. Ska bli otroligt skönt med påsklov. Men först ska jag gå på påskäggsutställning med knotten. You gotta do what you gotta do. :) Jag överlever nog.

L


hej

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. :) Det är lördag och jag är glad. Jag är glad för alla bra ting som komma skall. Ikväll ska jag, Marie, Tuss och Sanna ha lite kvalitétstid (hoppas och tror det går bättre denna gången), på onsdag ska vi ut och äta på YaYa's med jobbet, det är snart påsklov och då ska jag få träffa familjen. Helt otroligt vad man uppskattar den mer när man inte träffas så ofta. Började spontant att nynna på "med blommor och med blad" imorse (födelsedagssången, ni vet? Eller inte vet) och började sakna mami och papi. Det är alltid pappa som hörs mest när man får höra den på sängen på ens födelsedag. :) Det är bara så det ska vara.

Vill bara berätta hur underbar och fin min Calle är. Igårmorse vakna jag upp hos honom, utanför spöregnade det. Kul, tänkte jag. Fick låna ett paraply och stressade iväg til jobbet hoppandes från sida till sida på vägen för att undvika de största vattenpölarna. När jag stack ner handen för att ta upp busskortet kände jag något välkänt. Ååååh, en tredjedels cholkladbit med helnöt. <3 Är inte att smyga ner choklad i ens flickväns jackficka kärlek så säg!

Nu ska vi gå. xoxo

L


en av dom där dagarna som ger en rynkor

Stress, stress, stress. Mitt tålamod har idag inte varit vad det borde ha varit. Jag har seriöst aldrig varit så nära att börja gråta på jobbet som jag var idag. Men även skitjobbiga dagar är dagar som tar slut. Lite choklad och snos av pojkvän lyfte humöret en bra bit, men en helg (fast allra helst påsklov) är nog det som krävs för att lyfta mitt humör dit det ska vara - i skyyyyn. Typ. :) Fredag imorgon. Andas in. Räkna till 10.

Andas ut.

L


RSS 2.0