time flies

Dagarna rullar på, vare sig man är pepp eller inte. Minuterna, timmarna, dagarna, veckorna, månaderna, åren går inte att stoppa. Då gäller det bara att fylla sina dagar med någorlunda vettigt innehåll så att det ändå känns okej att man blir äldre.

Jag har jobbat på Sognsveien barnehage den senaste tiden. Är ringvikar, men har haft flera dagar i sträck och jag ska dit nästa vecka också. Känns väldigt bra där och det är ett otroligt fint dagis. Något anställning på Holmenkollendagiset blev det ju inte, men det känner jag inte ens för att berätta om, de flesta av er vet vad som hände. Eller vilka som hände. IDIOTER. Ja, ja. Jag har det bra nu i alla fall och håller fingrarna i kors för att jag så småningom får fast anställning på Sognsveien.

Nu sitter jag nyduschad hemma hos Calle. Snart vankas det frukost, men först ska Charles få iväg ett sms till sin chef (som han suttit och skrivit på i typ 10 minuter nu). 14e november är vår 1-årsdag och det vore därför fint om han kunde få vara ledig då. :) Jag får för övrigt inte pussa honom på en vecka pga. ett bautamunsår. :( Det är jättejobbigt. Jag säger att det är lugnt och att det är värt det, men han är stenhård. Stackars, STACKARS mig.

Ikväll är det räk/idolkväll hos Marie, Tuss och Noell. Och även lite sy -och fixkväll. Min maskeradkostrym måste justeras. Gissa vem jag ska va? Någon med en stor boll på huvudet...
Maskeraden är imornkväll och jag är PEPP.

Grå fredag, men bra fredag.

Sanna, jag tänker på dig.

L


Äntligen lite flax!

Okej.
Så jag gjorde min sista dag på ***** Saci i onsdags, vikarierade på Sognsveien barnehage i torsdags, hängde med mina kära föräldrar idag och får jobb klockan tolv sådär på fredagskvällen.

HUR UNDERBART? Det är ju helt tokigt. :) Jag ska dit på måndag och skriva kontrakt och börjar sedan jobba på tisdag. Hahahaha...

Denna dagen kunde omöjligt ha blivit bättre. Kan inte komma på vad som skulle ha fattats. Perfekt. Juuuust perfect. Perfecto. Très bien.

I natt sover jag nog gott.

:,)

PUSS

L


RSS 2.0