vill se!



Vem vill med?

L


jul noll9

Igår anlände jag från någolunda vita Oslo till något vitare Hammarö. Riccard, som jag inte träffat sedan slutet av sommaren, kom och hämtade mig. Hemma möttes jag av mysiga mysmor som stod i dörröppningen och såg sådär mysigt mysglad ut som man bara ser ut när ens förlorade dotter(kan bytas ut mot 'son') kommer hem för att fira jul. :) Pappagos och lillebror samt farmor och farfar var där och värmde mitt hem. Granen, knäcken och julbollen i fönstret (haha) var på plats. Underbart.

Idag har jag vaknat, ätit, gått på promenad med sanna och marie, ätit, vilat på maten/umgåtts, fikat, öppnat julklappar och ätit. "Man bara SKA må illa på julafton", för att citera Riccard. Helt sant. Jag fick den fina, lilla, lila laptopen jag önskat mig :) Det är den jag skriver med nu. Tacktack!

Imorgon far vi i två bilar till Öerbroarna. Ska bli kul att träffa dom, det var riktigt längesen för min del. Pappa och hans lillebror Thord blir så himla roliga ihop. Det hetsas och gliringarna regnar tätt. Ljudnivån skruvas upp och när det är dags att åka hem är alla lite svettiga under skjortan/finblusen. Vi ska äta kalkon och det är classic på juldagen. Nom nom nom. När vi kommer hem ska jag möta Sanna, Marie och Tuss (plus fler) och sedan bär det ut på byen - Nöjesfabriken. Kommer bli en bra dag/kväll!

Nu ska jag nog stänga av här (om jag kan slita mig) och gå och krypa ner. Det kommer bli en låång dag imorgon och jag vill ju vara min bästa Linnéa. Vi ses!

L


hey, little mama

En tanke, ett skratt, min skatt.

hihi :)


fredag och lördag

FREDAG



LÖRDAG






life as it should be

Igår fick jag se Obama, Will Smith (Calle skakade hand!!) och Regina Spektor i löpet av några timmar. Ganska bra gjort, huh? Obama såg jag visserligen bara armen av, men Will Smith såg vi på en meters avstånd och Calle fick som sagt en liten handskak :) Och Regina njöt vi av i typ en och en halv timme. <3 Det var så bra. SÅ BRA. Hon måste vara världens sötaste person. Ah, shit, alltså. Fint. Mycket fint.

Fjärde januari börjar jag på ett nytt jobb (vem blir ens förvånad längre?). Det blir bra. Mer lön och jag är FAST. Det är inte lätt att hänga med i svängarna, det är knappt så att jag gör det. Men, men! Så är det nu i alla fall.

L

hemma

Igår åkte jag hem till Karlstad. 16.00 var jag framme. Gick till pappas jobb, åkte hem, åt nachos nom nom nom och fick en ordentlig rygg/nackmassage framför tv:n. Idag åkte mamma och jag med bussen in till stan. Bussen fick vi ta i och med att pappa hade ena bilen och den stackars focusen har frysit fast lite eftersom jag inte har varit hemma och gasat i den. Stackars. Men att åka skoghallsbussen igen var faktiskt lite trevligt. Man kände igen många 91:or som gick på. Som nu inte går i ettan utan i trean. Vilket jag gjorde nyss. Känns det som. Fast samtidigt inte? Samtidigt som det känns nyss känns det som i en annan livstid. Om ni förstår? Vad visste man om livet då? Fast vad vet jag om livet nu, kommer jag nog tänka om ytterligare några år. Ja ja, något som är tydligt är att man blir lite visare för varje år. Och lite bittrare och lite mer cynisk :) Men det följer väl med när man blir vuxen!

Imorgon fyller mamma 50. Jag kan inte riktigt smälta det. Så imorgon ska jag hoppa i min mogna, menändåliteungdomstuffakäcka, outfit och var trevligt mot mammas arbetskompisar som kommer hit vid lunchtid för att gratta och mumsa på potatisgratäng, kycklingfilé, fläskfilé, sallad och tårta. Jag och pappa ska servera, plocka och diska och du lilla mamma - ska inte gör någonting :) fast det kommer hon aldrig klara, haha

Idag var jag och mamma en sväng in på hennes jobb och jag fick ta spruta. Så nu ska jag allt vara immun mot svinis. Det gjorde faktiskt lite ont. Men jag grät inte :) Sen fick jag wienerbröd med choklad på.

Nej, om man skulle ta och krypa i säng snart. Godnatt!



L


RSS 2.0