inväntar en dom

Lite så känns det. Om knappt en timme kommer tentan upp på Internet. Vi får se hur den ser ut. Är bara att köra igång så jag hinner klart till på fredag kl 16 då den ska in. Har fått tag i alla böcker i alla fall!

Något som är roligare är att jag ska med Calle på First Aid Kit ikväll. :)



L

nu ska det firas!

Har pluggat lite idag. Jonathan var här på en kopp kaffe och lämnade av alla sina kursböcker som jag ska låna över helgen då han ska hem till Fjällbacka. Snäll kille det där :) Var även till biblioteket och kunde låna tre av böckerna också vilket är kanooon då jag måste ge tillbaka böckerna till Jonathan på måndag och vi har tentainlämning på fredag... usch usch. Ja ja, den dagen den sorgen. Ikväll ska det firas att vi fick VG! :)
Idol går ju faktiskt i repris på söndagförmiddag.



festtjej

L

oh happy day

Fick VG på tentan :D


bäzt

Börjar skolan om en halvtimme, Marie och Sanna gick preciiis ut genom dörren. Dom ska shoppa upp sina pengar och jag ska på en två timmar lång föreläsning. Orättvist. (Men jag blir lite smartare, inte dom. Muahaha)

Möter nog upp dem när jag slutat. Imorgon har vi ingen skola, woho. Men ska ändå nöta kurslitteratur så att jag inte kör stenhårt på tentan (bara lite). Får se om jag följer med ut på "inför tenta-öl" med klassen eller om jag stannar hemma och ser på Idol. Det ska regna imorgon... ja, vi får se.

Ha en fin dag alla 10 fans!




Nea for president

L

girls girls girls




Bilder från lördagskvällen

tisdagkwell

 

Kom precis in från en frisk power walk.

Nu blir det duschen!

 

L


22-11-11

Nu ska jag iväg till bibblan och kötta lite. Hoppas det jag ska göra går hyfsat fort. I eftermiddag blir det klago-fika med Jonathan. Skolan är sådääär kul just nu, svår tenta comin' up. Får trösta mig med att när den har lämnats in så kommer mamma och pappa. :) Ute är det grått.


Smile like you mean it

L


geee miiig

Jag skulle göra vad som helst för en lussekatt nu.


utom möjligen gå och leta reda på vart man kan köpa en
för det är mörkt och kallt och jag är lat.

nu kör vi!

Sitter i träningskläderna och är peppad för en liten spring/power walk-tur. Ute är det sååå grått och mörkt och trist, men jag är glad ändå. När jag kommer tillbaka ska jag städa lägenheten, dammsuga osv (tur att den inte är så stor, för finns det något säkrare sätt att bli på dåligt humör än att dammsuga sig helt svettig?) Efter det blir det sköndusch, den jag vanligtvis brukar ta på lördagsförmiddagarna, men idag har jag gott om tid. Ikväll får jag finfrämmat från Skövde! Kul. Och ikväll är det Idol. Roligare tema ikväll än förra veckan! Åh, älskar Idolmyset på fredagskvällarna. Ikväll blir det dock utan Marie då hon är och gör Oslo osäkert.

Idag är det premiär för årets Jul på Liseberg. <3 Kanske att vi går dit imorgon och kikar runt lite, får se hur besöket ställer sig till det. På kvällen blir det crazy game night + lite vin, sen får vi se vart kvällen tar oss. Jag är sjukt sugen på revansch! Nu du, Cajza...


Bjuder på en solskensbild från en solskenstid.
Posa med folk som sover är underskattat!
Och lite elakt kanske.

L

har äntligen tagit mitt förnuft till fånga

och skaffat mig ett abonnemang. Kan ju inte gå runt med ett kontantkort som en liten noob (men det är okej att du gör det lilla mamma!). Pengarna försvinner ju jättesnabbt. Men jag försvarar mig med att jag köpte telefonen precis innan jag åkte till usa och ville då inte ha ett abonnemang. Logiskt.

Men nu så! Telia max 25. Världens bästa deal? 49 kr i månaden, fria sms till alla, fria samtal inom Telia (hallå i luren kompizar!) och 49 öre/min till resten. Om en vecka har jag nytt nummer, men återkommer om det.


En Iphone 4S? eh, nej tack


yay, no more kontantkort for moi!

L

you know you got your daddy's eyes


Farsdag.
Jag har världens bästa pappa <3
Och han tycker, precis som jag,
att det är skitkul att vara med på kort.

åh

lördagsmorgon :) Sitter med fötterna på vardagsrumsbordet och solen ligger på och värmer dom. Har precis ätit gofrukost och ska snart hoppa in i duschen för en lång sköööndusch. Brukar ta en sådan på lördagförmiddagarna när man verkligen har tid på sig. Låta balsamet sitta i, raka benen, fila fötterna... haha. Too much information. Skönt är det i alla fall, att bli superfräsch.

Ikväll ska jag och Sanna äta mat och göra oss i ordning här, sedan tar vi vagnen hem till Pontus och hans nya lya för lite inflyttningsfest. Får gå där ifrån ganska tidigt då vi ska på spelning på Lagerhuset. Filip i min klass ska spela där med sitt band och även ett par andra band som jag inte känner till. Blir nog skitkul! Längesen man var på spelning.

Kommer bli en kanonlördag det här.


En annan lördag i livet! :)
Såhär kommer vi inte gå klädda ikväll, burrr...

L

rättelse

känner att jag måste rätta mitt fel i tidigare inlägg:

Idag blir det Idolmys med hemmabakt mjuk pepparkaka och Mariannechoklad.
MMMMM??! :)
(Men kanske även chips om Tessan tar med det)

Nu är mina godingar snart klara.
Hoppas det smakar lika gott som det luktar.

L

HELG!

Men först ett 2-timmarsseminarium, 12-14. Sitter och äter en brakfrukost just nu bestående av en tallrik gröt, två knäckemackor med keso, sallad och tomat, ett ägg och en kopp kaffe. Älskar att ha gott om tid på morgonen så man kan äta ordentligt. Bästa starten på dagen! Solen skiner här idag och tror det skulle vara riktigt kallt idag. Mmm, underbar kombination! :) Vill bara ut.
Ikväll ska vi ha Idolmys här med cola och chips och dipp.


Zebramuggen hänger med än.

L

god förmiddag

Här sitter jag nyduschad och fräsch. Har ingen lektion idag, men vi ska träffas 12.30 för att göra grupparbete så jag fick mig en riktig slappismorgon.

Smörjde ansiktet med en ansiktskräm jag köpte i usa och har inte använt den sedan dess. Ååh, flashbacks. Det riktigt sög till i magen när jag kände lukten. Är fascinerande vad mycket bilder och minnen som kan framkallas av lukter. Jag saknar livet där borta ibland, men inte så mycket som jag nog trodde att jag skulle göra. Saknar såklart lille Charlie så det gör ont i magen. Och vädret och omgivningarna och fritiden man hade...Oslagbart. Någon dag ska jag åka tillbaka. Men inte för att vara au pair - neeej, tack.


Cali tribute, har på mig Ralph Lauren-tishan jag fick av Vito också.

L


kanske är dags

Funderar på om jag kanske borde börja blogga lite mer. Det kan ju vara kul och det är framför allt roligt att kunna gå tillbaka och läsa om vad man gjort och känt. Jag försöker komma igång lite nu då, okej?

Ikväll ska jag, Marie, Sanna, Lars, Therése och Jonathan gå på Contagion. Den verkar riktigt bra! Spännande. Men nu första ska jag läsa i vår senaste kursbok "The paradox of choice" (den heter Valfrihetens tyranni på svenska. Lite mer dramatiskt). Och som man känner igen sig... den är lättläst, vilket är skönt! Ska försöka slita mig från Oprah nu.

Jaa, vi får se om jag är här för att stanna.
Gillar ju egentligen bloggen.



L


jag har ju klippt mig!






Hihi

RSS 2.0