one of those days

idag är en av de dagar jag fullkomligen ÄLSKAR mitt jobb. Man får vara ute mycket och en underbart fin dag som denna har man verkligen ingenting emot det. Alla barn var på gott humör, vi åt grillad korv och jag fick gå hem lite tidigare. Tänk att få få vara 2 år igen! Springa runt och jagas, hoppa och studsa, dansa utan att bry sig om hur man ser ut, äta vad man vill, skratta åt typ allting och få jättejättemycket gos. Underbart. När jag läser det jag just skrev lät det precis som en helt vanlig fredagkväll hemma hos ulhagen med tjejerna. Haha. Aw.

Ikväll blir det ut på byn med beau och jon. Anna också såklart och förhoppningsvis noell och tuss också. Jag är pepp, det ska bli skitkul. Kommer bli en låång och varm kväll/natt.

Nu har både Anna och jag duschat, så nu ska vi hugga in på den överblivna tacogratängen. Nom nom nom!

ha en fin fredag allihopa, ta det lugnt :) ta hand om er, som mamma nog skulle ha sagt. Hej mamma!

och hejdå

L


.

Jag skulle vilja ha lite massage. Och en coca cola. Och nya, fina skor.

Imorn är det fredag, sen ledig lördag-söndag-måndag. Aaa, fint.

Jag är uttråkad och trött. Och törstig.



olycklig kärlek

L

faster faster

Livet rullar på fort nu, samtidigt som det står lite stilla. Jag hänger inte riktigt med, samtidigt som hjärnan har tagit semester. Det är lite svårt att förklara. Jag trivs bra på Storken och lär nog bli kvar där ett litet tag till. Imorn börjar det första barnet på Huseby i alla fall, vi får se när jag ska flyttas över dit.

Vissa dagar är jag jättemycket på G, "nu kör vi! hej och hå" osv. Vissa dagar vill jag bara ligga i min 1.20 säng med en välbekant arm runt mig. Ibland vill jag ta mig an allt som bara går, jag ler mot alla och har tusen kilo energi och dagen där på vill jag bara trycka i mig tacogratäng, se på Pirates och bete mig som en unge. Här finns det inte så mycket utrymme för att vara liten, omogen och bara dra täcket över sig. Men samtidigt är det väl inte det jag vill heller. Egentligen. Jag är trots allt 20 år och allt ansvar man har gör att man växer som person varje dag. Att känna sig betydelsefull är himla fint. :) och det gör jag. Barnen lär sig mitt namn, de kommer rusande mot en när de slått sig och dom spiser när jag säger att "nå må dere spise". Mitt jobb är bra. Mitt liv är bra. Men man är inte mer än människa, även om man gång efter gång blir behandlad som om man vore någonting annat.

Igår träffade jag Beau (och Jon) för första gången. Beau är, för er som inte vet, min Myspace/MSN-kompis från Florida. Han och hans kompis är i Oslo nu och igårkväll bjöd vi hit dem på kaffe och bolle. Var himla trevligt ^^, Ikväll ska vi äta på Ya-Ya's på Majorstuen. Jag, Anna, Jennifer, Tuss, Noell, Kristjan, Beau och Jon.

L

skoghall

Nu ska jag och Therése gå på konditori :)

Hejdå

L


bilder från helgen

Vi börjar med lite bilder från 16:e majkvällen. Förmys hos oss, mellanmys hos Tuss
och "eftermys" på slottet där Johan DJ:ade.








Och på 17 mai var vi såklart ute och finpromenerade i massorna.










L

nu

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone
I just wanna go home
Oh I miss you, you know

 
Så kan det va ibland. Imorgon kommer, kanske, ett glatt inlägg om helgen som passerat.
17 mai-helgen. Full fart.

Nä, om man skulle ta och räcka till lite mer kanske?
Och borsta tänderna och sova.

L

love love love

6 månader och 2 dagar (6 månader! hade varit lite mer effektfullt, men kom liksom inte till datorn den dagen)

Ett halvår. Det är lite galet. "Men fint."

Igår kom Pontus hit också :) Så idag strosade jag, han och Calle runt på Frogner. Jennifer och Anna jobbade. Vi skulle till Frognerparken för att titta på statyer. Vi gick världens omväg, men kom sedan på den briljanta idén att kolla på en karta. Tillslut kom vi fram, såhär såg det ut då.







Nu är det dags att fästa lösägonfransarna och sen bär det av till Tuss, Noell och Johanna för partey. 17 mai-partey ju, då är det mer än okej :) jeg gledjer meg! Anna ska bara komma hem från jobbet, sen så. Tråkigt för alla er som inte är här, it's gonna be a h*ll of a night. Synd att vår nationaldag inte är så stor. Det är nog inte många som vet varför vi ens har den. Nåja. Här ska det firas att vi blev av med Norge! Hade hade.

L



 


LINNEA

Det heter jag minsann och vad innebär det? Min namnsdag idag! Mamma ringde och grattade och sa att jag får köpa mig en snygg regnjacka i namnsdagspresent. Taaack ^^, Den kommer nog komma till användning.

Imorgon kommer Calle hit och såhär glad är jag för det


Jag ser nästan mer galen ut än glad.

L

Mitt liv just nu

Okej. Igår var både May-Lill och Ana sjuka vilket innebar att vi fick två vikarier till barnehagen. Den ena var Jack, en 22-årig kille som ska börja på Huseby, den nya barnehagen som jag med ska börja på. Han är lugn och duktig och gjorde precis som han blev tillsagd osv. Den andra var en fransk kvinna. Jag tror inte jag har någonting emot fransmän, men hon alltså... jag hatade henne från första stund. Och det är inte ofta jag känner så! Jag hatar inte folk. Men hon bara klev in där och såg ut som om hon var hämtad direkt från gatan (och det var hon ju också, ungefär i alla fall.) Hon började direkt babbla om vad sliten hon var och vad det tär på en att aldrig få fast jobb, och det kan jag ju hålla med om att det gör men jag ÖSER det inte över första bästa person under de första 10 minuterna på just ett jobb. Hon verkligen öppnade sig och jag förstod väl ungefär hälften, men det jag förstod var alldeles för tunga grejer att höra en måndagsmorgon. Hon bodde på ett härbärge, hade ont i bröstet, litade inte på någon, osv osv osv. Jaha, hejdu. Inte nog med att hon pratade heeel tiden, hon kommenterade allt, hade åsikter om allt och sa åt oss vad vi skulle göra. Hon sa till och med åt mig att inte plocka upp snälla Ines ur stolen för då skulle hon börja gråta. OKEJ? Jag tror jag känner henne bättre än vad du gör för jag har jobbat här ett tag och du har jobbat här i... 3 timmar? Jag plockade såklart upp henne ändå och hon var så glad så. Hon hade även sagt till Ines mamma att Ines gråtit hela dagen och ramlat och fått en bula. Ines mamma sa att hon nog blandat ihop Ines med Isabel som är väldigt ledsen av sig och som har en bula som är medfödd och inte uppkommen efter en olycka. Gud, jag blir upprörd när jag tänker på det. May-Lill var sjuk idag med, men vi klarade oss bra utan vikarie. :) Det var en smått kaotisk dag, men jag och Alvaro höll ihop det braaa.

Idag var det också full fart. Det var nämligen fotografering. Kläder skulle bytas, näsor skulle torskas och hår skulle kammas. JAG fick vara med på gruppbilden, haha! Jag var "neej, men jag är ju typ ny" men det envisades. Sen trycktes Ines i mina armar och det var väl bara att le stort. Jag tycker det är lite komiskt. Det kortet ska alla föräldrar ha och så är jag där. Efter gruppbilden skulle det tas en och en-kort. Det slutade det med att jag ensam (tillsammans med fotografen) organiserade allt. Av med mössor, torka näsor igen och få barnen att skratta. "heeeej, hallååå, Oscaaaar. Ja, heeej! :D" Jag var helt genomsvett sen. Men det var en rolig dag. När jag kom hem var jag helt uppe i varv.

Och förut oljade vi in utemöblerna. Såhär såg det ut då:



Sen åt vi glass med jordgubbar och chokladsås. Jag börjar få en gravidkula :(


L



and suddenly everything's right

Idag regnar det i Oslo. Därför ska jag inviga fina fina, nya stövlar idag. :)

Ha en fin torsdag, jag saknar er.

L

and suddenly everything's right

Idag regnar det i Oslo. Därför ska jag inviga fina fina, nya stövlar idag. :)

Ha en fin torsdag, jag saknar er.

L

doh

Jag är förkyld och hemma från jobbet idag. Mitt huvud översvämmas av snor och det gör lite ont i öronen. Hostar då och då och är allmänt slö i kroppen. Så denna tisdag är en vilotisdag. Ljummen cola, snorpapper och soffliggande. Imorgon hoppas jag VERKLIGEN att jag är någolunda fit for fight igen, vill inte vara hemma mer. Ute skiner solen, jag ser ut som en ghettomorsa i håret och snart måste jag packa upp min väska. Ja, det var dagen det. Nu kommer lite bilder från helgen då Charles var hos mig och hälsade på.


Såhär ljust var det när vi skulle se på film


men det löste vi ändå


genom att bära in datorn till toan : )


Vädret var underbart och vi strosade runt på byn i många timmar denna helg


Tittade på slottet på nära håll, Calle var snorig som vanligt


Körde med Calles favoritpose "pistolen", men lyckades inte riktigt


Vi satt på Akerbrygge på den allra bästa platsen, snyggt jobbat där C


åt boller, namnamnam


hej


På andra sidan vattnet av Aker brygge ligger en stor färstning/ett stort slott. Vi gick upp dit för att kolla läget. Fin utsikt.


Jag var väldigt glad över remmarna vi köpt. Sur jordgubb var bra, häxvrål var dålig.


Sen hamnade vi i en klunga med turister och plötsligt satt vi inne i slottets privata egna kyrka. : ) Kungafamiljen har tydligen sina egna begravningar här som allmänheten inte får delta i.

Valborgshelgen spenderade jag hemma. Jag hann inte mycket mer än lämna grejerna hos familjen Larssons och äta en pizzabit innan vi tog bilen till majbrasan vid Ilandasjön ; ) I bil. Med ordentligt med kläder på oss. Klagande på alla skräniga ungdomar med sommarkläder. Nu är man kanske vuxen. Eller åtminstone när det passar mig. :)


sluuuut

L

RSS 2.0