nichol & son

Igår startade jag dagen med en välförtjänt sovmorgon tillsammans med Calle. Lite senare drog jag till Hard Rock Café för "brakfika" tillsammans med Marie, Tuss och Noell :) Så himla skönt ställe, älskar Hard Rock Café. Än så länge har jag varit på det i tre städer och fler ska det bli!

Efter det gick vi hemåt, lagade makaronigratäng (?). Blev sjukt god! Rekommenderas.
400 gram köttfärs
En burk hackade tomater med basilika och oregano
Fetaost
Nachochips
Creme fraiche
Ost
Makaroner

Nom nom nom.

Vi spelade kortskalle och myste/skrattade/stökade tills vi tog bussen till Nationaltheatret. Vi hade först tänkt gå till Livingroom, men där såg det ut som om det var gästlista. Men precis intill ligger Nichol & Son som Tuss hade varit på förut. Vi gick in och köpte oss en varsin öl och det var fortfarande ganska lugnt där inne, även om det var fullt vid alla bord. Men folket strömmade på. Och strömmade på. Och strömmade på. Och plötsligt stod alla upp och dansade för fullt. Vi hittade ett hörn vi kunde lägga jackorna i och dansade på till klockan 3. Var sjukt kul! Vilken stämning! Trångt, varmt, knuffar i ryggen och folk som spiller öl över en - men ändå så fruktansvärt roligt. Får nästan bli en repris nästa helg.




Idag har vi ätit varma baugetter med bacon. Ska se den nya Beck-filmen sen som M och T är och hyr nu. Calle kommer troligtvis förbi en sväng sen för lite söndagsmys.

L


she works hard for the money

Idag har jag haft mig en härligt 12-timmars arbetsdag. Eller så väldigt härlig var den inte. Inte så härlig alls faktiskt. 8 timmars jobbjobbjobb en timmes vila med pizza och gapskratt (det var ju tummen upp) och sen 3 timmars kurs. Nio till nio, hemma tio. Tror ni det ska bli skönt med helg? JAAAA. Fredagen imorgon har aldrig varit så efterlängtad.

Stian är hemma! Och jag som måste sova egentligen. ;(

L


valentine

Calle dricker välling och äter ballerinakex till frukost.
Det var allt jag ville skriva. :)

Glad alla hjärtans dag!

L

First Aid Kit

Idag har jag trosat runt på stan med Calle. Det var jätteskönt i solen, smält snö, SMÄÄLT! Calle köpte mig silverringar (På ginatricot. Don't you get any ideas) och jag köpte kaffe och bolle på Deli De Luca. När vi kom hem lagade vi köttfärssås och spaghetti. Nu mår jag lite illa, fast det börjar gå över.

Ikväll tar Calle med mig på First Aid Kit. Har bara hört en låt, en grrrym cover på en Fleet Foxes-låt, men jag hoppas att resten ska vara bra också. :) Imorn är det Alla Hjärtans Dag, den ska spenderas på Calles soffa framför serier och film. Till lunch blir det fläskfilé, den har vi sparat länge nog nu... Ser fram emot en lugn och skön söndag med världens bästa pojkvän. Hade gärna skrivit ett långt kärleksbrev, men jag tror nog jag hellre går och viskar nåt fint i hans öra. :)

L


jag lever!

Men uppenbarligen inte för bloggen.

Dagarna är just nu späckade och att vi inte har Internet i lägenheten bidrar ju till mitt uteblivna bloggskrivande. Men jag har fått klagomål på att jag skriver för lite och önskningar om att jag ska uppdatera mer. Sen kände jag ett litet eget behov av att skriva några rader också. Just nu är jag hemma på Hammarö, något som jag inte har varit sedan jul/nyår. Åker tillbaka 18.15 imorgon tillsammans med sambo marie.

Mina dagar den senaste tiden har varit ungefär såhär:
- Jobb jobb jobb med underbara tjejer och skojiga, goa och krävande tvååringar.
- Pusspuss på Calle (om det ens hinns med..)
- SATS (äntligen har jag tagit steget!)
- MAT
- Zzzzz

Det är ganska mycket stress och press, men för det mesta är det roligt. Allt jäktande och fysiska och psykiska belastningar har satt sig i min stackars rygg. Frånvaron av muskler blir så uppenbar, men nu har jag börjat träna och jag hoppas snart se lite resultat. :) Nu ska pappa få ge lite massage, he's the best.

Ska försöka hålla igång uppdateringarna! Ska ta med mig min kamera tillbaka till Oslo också så jag kan ta lite nya bilder. Vi hörs!

L


RSS 2.0