sjokolade

200 grams chokladbitar kostar nu endast 16.90:- på Rimi. Tänkte om ni ville veta :) Jag har bunkrat upp litegrann inför helgen och inför mitt och Calles biobesök imorn. 2012 blir det!

Var och hälsade på Marie på Lampehuset idag :)

Ja, det var allt för idag. Nu måste jag göra sås! Jesper står för resten, nom nom nom.

L


freeedaaaag

INGENTING slår fredageftermiddag. Det där pirret i magen börjar sisådär ett par timmar innan man slutar, humöret går upp lite, det är lättare att le stor och säga god helg till sura föräldrar och man småspringer genom korridoren, kränger på sig jackan, slarvknyter conversen och dansar till trikken. Väntetid på 7 minuter - whatever. På med hörlurarna, Energy med partymusik och peppsms med bästa kompisar. Sitter nu här i kvällens outfit och smuttar på en Tuborg. Om 10 minuter ska jag åka hem till marie, sannas, Tuss och Noells place. Z club och tjejkväll är kvällens planer. :)

God helg allesammen!

L


(`v´)






hej hå

Jag jobbar och står i. Men stora barn, alltså. Inte helt min kopp thé. Men så bra att jag fått jobb på Sesam barnehage då! (ja, nu är det faktiskt helt på riktigt, inget tull). Där var jag vikarie i vintras och det är bara pyttebarn där. :) Lovely. Börjar första december, är fast vikarie hela december och det är stoor chans att jag får fortsätta. Så ja, jag gleder meg.

Nu är jag hemma hos Tuss och ser på Idol. Det är sjukt kasst. Ser bara på det för att få klaga lite på det. Och det är mysigt att få klaga lite tillsammans med Tuss. Och äta nötter och muffins. Ska nog somna här i Maries säng ;) Hoppas det går för sig...

Imorgon är det inte vilken dag som helst. Det känns nästan som det kändes när man var liten dagen innan julafton, födelsedag eller disco. Imorgon har jag och Calle varit tillsammans i 1 år. ETT ÅR. Kan ni fatta det? Jag kan då inte, det känns overkligt. Tänk att jag skulle gå och bli en som står ut med en kille ett helt år. Och att jag skulle hitta någon som skulle stå ut med mig så länge...

Så imorgon blir det finkläder, Cats och finmiddag på Aker Brygge. Schtek. <3

L


dimanche

Sovit till halv 12 och legat kvar i sängen till efter halv 1 med älskade Calle tätt intill. Ätit äggmackor med kaviar, sett på repriser, planerat 1-årsjubiléet, ätit lax med pasta, ätit boller och gått hand i hand hem till killarnas (Pontus, Richard och Calles, alltså) lägenhet. Ska krypa ner ned under täcket med en nyduschad Charles för att se på House (Marie!) och äta chips (Tuss...). Och somna.

Imorgon ska jag jobba igen och oj oj OJ vad jag inte har lust för det. Men så är det i alla fall och ibland måste man göra saker man inte vill. Känns säkert lite bättre imorn när jag väl kommit dit.

Och pappiiii, din dag har det varit idag. :) Så till alla er pappor där ute (är visserligen ganska övertygad om att min pappa är den enda pappan som läser här) - jag hoppas ni har haft en bra dag och att ni fått något gott till kaffet. :)

Och Cajza, det kommer ett mejl! Bara inte ikväll. Men det kommer. Jag hoppas du har det BRAAAA. Puss.

L


halloween














Tingeling, biet, leoparden och katten gick till Z-club, dansade, hade skitkul, åt nattamat på Burger King och somnade sen gott. BRA KVÄLL. Och visst var vi otroligt fina?

 

L


RSS 2.0