5 timmar kvar

Det känns som ganska länge, men är bara att hålla ut. Hoppas verkligen ungarna blir hämtade i tid idag så jag hinner ta mig till bussen som går 18.15. Hemåt för midsommarfirande, bröllop och lite Cajzagos och lax på söndagen ;) Kommer bli en skitbra långhelg.

Jag är snorig och hostar lite, men annars mår jag bra.

Och Marie och Tuss drar till Grebbestad och Sanna för att fira midsommar. Midsommarhelgen i Grebbis 2008 säger jag bara. Ni kommer aaaaldrig kunna slå den :) Men vad gör, liksom? Ha det kul i alla fall! Utan mig :(

Hejdå!

L


blö

Har dragit på mig en förkylning så är så otroligt slapp. Ligger i soffan och är halvdöd. Jag orkade slänga ihop en köttfärssås förut i alla fall. Vet inte riktigt hur det gick till men...

Hoppas verkligen att jag blir bra till på lördag. BRÖLLOP ju. :) Det ska bli så kul och det kommer vara så fint. Jag kommer gråta, men det är okej. Bara jag inte hostar två gånger i minuten. Förkylning försviiiiinn!

Om jag bara blundade en lite stund skulle jag somna.



12 dagar kvar på jobbet...

L


MÖHIPPA

Jag kan inte poängtera nog mycket hur KUL jag har haft det i helgen. Var i Örebro, som ni flesta vet. Möhippa stod på schemat och The bride to be var min älskade Karolinakusin. Underbara tjejer fick jag träffa, dagen var fullspäckat och perfekt planerad och det verkade som om Karolina tyckte det var lika kul som vi gjorde. Och det var ju meningen. Känns som jag har skrattat konstant. Nu har jag lagt en massa positiv energi på lager. Lägger upp några bilder här. Det kommer att komma ett helt facebookalbum inom kort. Tror jag.

Nu är jag i alla fall på bussen tillbaka till Oslo. Jobb 3 dagar sen har jag tagit mig ett par dagar ledig för att tillsammans med Tuss kunna åka hem och fira våra småbröders student. Hoppas solen skiner då också. :)












substitut?

T - Jag vill gå på dejt!
M - Jag med! Eller äta typ 100 liter glass...
T - Åh, vad sugen jag är på glass!

:)


Hey, June

Så var det sommar då. Ja, sommar kan man væl sæga att det var igår också med 25 graders værme och klarblå himmel, men idag ær det liksom officiellt. Førsta juni. :) Det ær ett fint datum, det klingar bra. Mycket skoj ska hænda i juni. Sex and the city 2-premiær ;), møhippa, takterassfest, brøllop och många, fina, långa eftermiddag och kvællar i parken med en engångsgrill och några vænner.

Sitter på jobbet, dærav alla æ och ø. Vi kom nyligen tillbaka från Årvoll gård dær vi varit och kollat på hæstar, hønor och kaniner. Mycket spænnande ;) Det var en fin tur. Det ær bara 6 barn hær idag. Nær barnen har vaknat efter sovingen ska vi ut igen. Ut i solen! Det ær nåt som ær vældigt bra med mitt jobb, att vi ær ute så mycket. Mindre roligt nær det regnar, men destå roligare nær det ær sommar och sol. Och det ær det ju nu!

OFFICIELLT.

snakkes

L


RSS 2.0