up in my lonely room

sitter själv och varvar seabear med the hives i något slags försök att lugna ner mig/få ur min frustration, irritation, myror-i-benen-känsla. Jag blir galen snart. Inte ett ord från barnehagen, inte ett samtal, inte ett sms, inte ett mejl, ingenting. Jag gillar inte att bli behandlad som skit. Jag gillar det inte alls. Jag avskyr att bara sitta sysslolös i denna f*rbannade lägenhet med all energi som jag inte har någonting att rikta mot. Jag blir snart tokig. Har hur mycket som helst i mig som jag bara vill få ut, jag vil engagera mig i någonting, känna att jag gör någonting viktigt, att jag gör någonting ÖVERHUVUDTAGET på dagarna. I am the wilderness locked in a cage. I am a growing force you kept in place. I am a tree reaching for the sun, please don't hold me down, liksom?

ja, herregud

 

bom bom bom bom im in someone else's room

Idag åkte jag tåg hem för första gången. Anna, Calzone och bolle var sällskapet. Anna somnade, jag lyssnade på the knife, resan gick lite trögt. 20 i 7 kom vi fram i alla fall och Calle hämtade upp oss.

Nu sitter jag här i Calles rum medan han och Pontus är på någon Franke på Koriander. Jag var för trött för att följa med så nu ska jag somna till Slumdog Millionare (om den nu inte är galet spännande så jag håller mig vaken). Imorgon blir det stan med mor, räkor hos sanna, förpartaj hos anna och sen THE HIVES på Nöjesfabriken. Ska bli galet kul. Och roligt att bror Riccard ska dit med ^^,

Skönt att vara hemma hos er förresten!

Nu - toa.

L



the girl and the robot

Imorse ringde det på min mobil. Vaknade såklart med ett ryck och svarade. Såg genom fönstret att det var ljust ute och tänkte att klockan kanske var 9-halv 10. Det var Noreen, ansvarig för Sesam Barnehage, som ringde och frågade om jag ville jobba. Idag. Jag bah "whaat?", kollade snabbt på klockan och såg att den bara var 20 över 6. Jag lät nog alldeles för käck (ja, det kan man) när hon beklagade att hon väckte mig. "INGEN FARA!" som om jag varit vaken sedan kl5 och bara väntat på att hon skulle ringa. Men trodde faktiskt klockan var mer. Och bättre övertrevlig än, omotiverat, otrevlig. Och jobb på Sesam gör mig faktiskt glad :) Får se om dom ringer imorn också. Det var mysigt att träffa Victor, älskligen min, Aurora och Oscar igen. Nam nam nam nam på er.

Idag tog min andra älskling KÖRKORT. Grattis, Charles. :) Han blev nog typ såhär nöjd:




Till helgen kommer jag hem, troligtvis redan på torsdagkväll. Jag vill så himla gärna på The Hives. :( Får se hur det blir med det där. Vore så kul. Så röj. Så kul. Ja, så himla kul helt enkelt. Aja, det blir nog bra vilket som :) Ska bli skönt att träffa mamma, pappa, riccard och jakob också.  Och att få lagad mat.

kan du si hade, victor?? kan du si hade?? hade, mamma! si hade!

ah, hade.

L

plötsligt händer det

Det var Niklas Strömstedt vi såg, Therése. I röda byxor.



Och hur glada blev vi inte för det?

let the sunshine in!

Det är uuuunderbart väder idag. I morse hade vi gemensam sambofrukost och det var mysigt. Sedan drog Jennifer på jobb, Anna med och jag följde Johanna till sitt jobb till kl 2. Jag tog mig sedan en springtur och det var faktiskt riktigt skönt. Ska snart laga mig mat och sedan ta en dusch. Resten av dagen är inte planerad ännu, kanske blir det en tur in till byn, hälsa på hos Tuss kanske om hon jobbar idag?

Tänkte förut på att det nog snart är dags att ta med longboarden till Oslo :) yeeeee.

L


är man så ytlig?

Idag hade jag en dålig eftermiddag. Jag var nere och ledsen för min ekonomiska situation och allt var bajs. Negativ, negativ, negativ. Anna försöker peppa mig med att det kunde vara mycket värre, att jag är en bra, fin, duktig tjej och att allt snart skulle bli bra. Jag ville och kunde inte riktigt ta in det. Lite senare går vi ut i köket och jag börjar sätta på kaffe då Jennifer utbrister "din rumpa är så fin, den är den finaste i hela världen faktiskt!". Jag skiner upp som en sol och det där har suttit i nu hela kvällen. Det var ett fint försök Anna, men allt som krävdes var en ytlig komplimang. Den gick rakt in ^^, haha. Är jag verkligen så superficial? Ja, tydligen.

blogginlägg

egentligen har jag ingen lust alls att skriva nåt, men gör det ändå. Jag har ont i magen och är trött. Har lite hemlängtan. Vill att Calle ska klappa min stackars mage, att mamma ska böja sig ned för att krama mig som om jag vore 1.45 (du vet att jag är en centimeter längre än dig mamma, du behöver inte böja dig) och att pappa ska köpa hem kanelbullar som jag kan äta. Jag vill att Sanna och Cajza ska styra räkkväll och att snälla pojkvänner ska komma efteråt och få däng i Twister. Jag vill somna framför en film i sannas källare och sedan bara kunna få skjuts hem på cykeln av samma snälla pojkvän som fick däng i Twister. Jag vill komma upp på morgonen och koka ägg och höra "det finns lite kaffe kvar till dig" eller "hur ser din dag ut?". Men Oslo är bra, sambos är bra och jobbet är bra. Allt är egentligen bra, men hemma är ju som bekant bäst.

I lördags var det en rooooolig (på svenska, absolut inte på norska) födelsedagsfest hos Tuss och Noell. Mycket trevligt folk, dock inte alla visade det sig. Några j*vlar stal hur mycket grejer som helst! IDIOTER!!! Hoppas ni får fast dem snart. Jag hade som tur var inte med mig nånting, bara mobilen och den hade jag i fickan. Tycker så otroligt om Tuss, Noell, Johanna och Mark som fick saker stulna. :(

Nu ska vi se på Beck och äta popcorn. Ha en fin måndagkväll och en bra vecka om jag inte kommer till eller orkar blogga nåt mer.

puss

you had a bad day

Sov jättedåligt i natt, vaknade många gånger, satte mig upp, yrade en massa och så vidare. Säkert underhållande för Johanna och Anna som var vakna, destå jobbigare för mig. Jag var inte det minsta pepp på att gå upp när mobilen ringde 06.00. Skulle iväg och jobba bort i.... bort i. Det var hur svårt som helst att komma rätt och att hitta så jag blev jättesen. Kom fram genomsvettig och flåsande, inte så himla kul. Tjejen, som förövrigt är den tråkigaste jag mött, sa att det var okej pga. att det faktiskt var svårt att hitta dit. Dagen var lång, seg, tråkig och allmänt blöööööööööööh. Sen var jag nära på att inte hitta till någon jäkla buss/trikkhållplats, det var bara skyskrapor och motorvägar så långt ögat nådde. Jag kände mig inte riktigt hemma (trots att jag är sjukt ghetto, yo). Sanna ringde när jag äntligen kommit på bussen och det gjorde mig glad :) jag tröstköpte två cheesburgare som jag tröståt.

Nu måste jag duscha, jag luktar INTE hallon.

Sanna kommer till busstationen om en timme! Lyckakakakaka. Firas med bolle?

Anna tryckte precis upp en grå korv i mitt ansikte. Vad fint.

Puss

L

Anna "jag är ju verkligen BLOND" Hilmertz, 20 år idag

Här kommer din lista ;)

10 anledningar till att jag älskar Anna:
- med sina konstiga kommentarer får hon mig att känna mig otroligt normal och inte så konstig emellanåt.
- hon säger "nej, det behövs inte, jag gillar att plocka lite när jag kollar på TV" när jag frågar om jag ska hjälpa henne att hänga upp tvätten.
- hon är otroligt generös.
- hon tar hand om och lyfter mig när jag har små eller stora breakdowns.
- hon äter ordentligt :) (det är faktiskt otroligt skönt!)
- hon skrattar åt samma saker som jag skrattar åt.
- hon är positiv och glad i stort sett jämt.
- hon älskar allt jag lagar.
- hon gillar att hitta på och göra spontana grejer.
- hon vill alltid mitt, och sina andra vänners, bästa no matter what.

Grattis på födelsedagen, baby. Den kommer bli fin, det ska jag se till :)




 


"Han sa att jag var smartast här ikväll. Vart ligger nivån DÅ?"

L - Jag tycker Rut är ganska fint, jag...
A - Näe, det låter så tôrrt! Som ett knäckebröd. Falu rågrut!

It's good to be home.

Nu sitter jag med droppande hår och väntar på frukost på sängen medan jag 'förstör' Calles Lats FM-lista med karpe Diem. Muahahahaha!

Ikväll blir det räkmys med C och S. Dom var inte sugna på utgång och så fruktansvärt pepp var inte jag heller. So shrimps it is!

De tre gångna arbetsdagarna har varit braa och har gått otroligt fort. :) Har måndag och tisdag kvar på Sesam, sedan måste jag hitta ett nytt ställe. Första april drar det igång på riktigt (är det sagt i alla fall, man vet ju aldrig), men just nu känns det fint på arbetsfronten och jag känner att jag hamnat i rätt bransch, åtminstone för tillfället. Blöjbyten och snoriga näsor får man ta, kids är underbara.

HUNGRIG. Nu ska jag gå ner och kolla vad han håller på med. Hoppas det finns räksallad.

Trevlig lördag, ha det så kul på Kleerup ikväll Anna, Stina och Elin!

L



trött tjej

Idag gjorde jag min första dag på Sesam barnehage. Just nu är jag så trött i huvudet att jag inte orkar formulera mig fint. Barnen var iaf pyttesmå, 1-2 år och hur goa som helst. Jag har bytt mitt livs första blöja! (inget bajs, anna) Imorgon börjar jag också 8, så ikväll ska jag lägga mig tidigt. Kommer garanterat somna framför tv:n sen. Ska strax duscha och sen laga lite god mat, typ lax. Om jag orkar.

På fredag kommer jag hem, om än rätt sent. 20.10 kommer jag till busstationen och då ska jag raka vägen hem till Charles. :)

Och hur glad är jag för att Marie följer med Sanna till Oslo nästa vecka?!

hejdå

L

Jobb!

Igår var jag och registrerade mig på barnevaktformidling, vilket innebär att jag får ett sms när det finns lediga vikarieplatser på barnehagar runt om i Oslo. Imorgon ska jag börja jobba på Sesam barnehage som ligger på St. hanshaugen vilket är väldigt nära när jag bor! Skitbra. Ska jobba ifrån imorgon till tisdag nästa vecka. Jag åker hem direkt efter jobbet på fredag. Slutar 16.00, bussen går 17.00, vilket gör att jag är hemma 20.10 sådär lagomt trött och go.

Jag och Johanna sitter med en varsinn dator i knät och är lagom sociala :) Johanna lägger av ett "åååh, mmm" lite då och då när hon får se en bild på glass, tårta och negerbollar, eller allt vad det nu är. Tv:n visar Days of our lives som jag hatar, men ändå inte kan sluta titta på. Hur dom alltid pratar med sig själv, spelar över och lägger sig med 1 kg smink på sig. Det är bara så... fängslande helt enkelt.

Snart ska jag ta mig en dusch, laga lite lunch, gå ner och kolla vart barnehagen ligger och åka in till skattekontoret. Måste kopiera mitt skattekort och det måste Anna med så vi ska ses där. Efter det ska vi hem till Jesper, Kristjan och Rickard för att ha lite tisdagsmys. Blir väl någon film eller två, men kan inte bli alltför sent då jag ska upp och jobba imorn.

Kos dere!

L

Dagens bästa

Jag börjar skutta, dansa och vågar mig på en fin piruett, precis utanför Oslo City.
Anna - Det hade varit kul om du ramlat där.
Linnea - Mäh...
Anna - neeeeejdå.... men det hade varit roligt.


När katten är borta...











Er kan man ju inte lämna ensamma en endaste helg.

en bild som säger allt


Har ni träffat Calle? :) Gillar honom.

RSS 2.0