calle och linnea bokar flygbiljetter

C - Vill du vara ms. eller mrs.?
L - Det är nog ingenting man bara kan välja vetdu, Calle.
C - Meen... jag som så gärna ville va dr.

pussgodnatt

here comes the sun

Igårkväll hade jag ställt klockan på sju. Jag går alltid upp sju när jag är mellomvakt, vilket jag har varit varenda dag de senaste veckorna. Men så kom jag på att jag hade bytt med Naphaphon. SHIT! En halvtimme kvar tills jag skulle va på jobbet. Med en helt okej klädkombination och en dubbelmacka med messmör stressade jag iväg. Och jag hann! Kom precis samtidigt till dörren som Alvaro, som också var tidligvakt. Vaken var jag inte, men där var jag i alla fall. :) Nöjd tjej.

idag fyllde Gabrielle år vilket betydde kaaaaka. Världens smarrigaste chokladkaka med en massa glasyr på. Så himla gott, jag åt massor. Men nu är jag hungrig igen, måste fixa någon mat. OCH HUR GLAD BLEV JAG INTE NU NÄR JAG KOM PÅ ATT JAG HAR EN MATLÅDA I KYLEN MED ROTFRUKTSGRATÄNG OCH KÖTT?! åååh, vad skönt, nu slipper jag laga något.

Denna veckan blir fullspäckad. Det blir kul. :) Snart ferie!

Och Calle fick förstanyheten på NWT idag. <3


yeha

Vi har fått lääägenheeet :) Så himla skönt. Nu kan man släppa det. Lite i alla fall. Är fortfarande en massa planerande, inköp som ska göras, sängar som ska flyttas och saker som ska organiseras. Vi är 6 stycken som ska bo ihop i denna trea, men det ska allt bli bra :) så mycket privacy lär det ju inte bli, men vill man ha det får man väl låsa in sig på toan. Eller åka hem bara. :) Från den 16 juli är den baaara våran, men redan nästa helg kan vi börja flytta in grejer om vi vill. Två, av de fyra, som bor där flyttar till sverige då så deras rum får vi trycka in grejer i. Lägenheten ligger på Grünelökka, men jag vet inte hur långt det är från eeeer, Tuss och Nolle! Det får vi ta reda på. iiih, det kommer bli spännande.

Om en vecka och en dag har jag semester. Lite saker som jag tänkt hinna med är:
- Arvikafestivalen
- Rehab i Calles systers lägenhet i Göteborg
- Besöka Sanna och Cajza i Grebbestad
- London med Charles
- Islandshästsridning med frivillig (haha)
- Gå långa promenader med Marie och annat sånt mysigt
- Somna i sked med Tuss
- Lära mig portugisiska

Nu ska jag hjälpa anna i köket. kvällsmaten idag består av makaroner, falukorv, ketchup och mjölk. Gott va? :) Men det är ju det ju faktiskt.

Efter det ska vi möta upp Jesper och kristjan på Café Sör för lite torsdagsmys och en massa tjat och planerande.

Kos dere

L


noll inspiration

jag har ingen lust att skriva nånting här längre plus att dagarna svishar förbi så snabbt att ingenting blir aktuellt när jag väl sitter ned. Igår var vi i alla fall på Joshua Radin på Garage. Det var precis lika fint och underbart och bra som jag trodde att det skulle bli. :) Ni skulle vart där. Allihopa. åhåhåh, vad bra det var. Den där Joshua alltså.

Imorgon ska vi på lägenhetsvisning hos en av Kristjans kompisar. Hoppas att den är bra och att vi får den. Vore så himla skönt att få det ur huvudet, det ligger och gnager lite hela tiden. Så vi får hoppas på det bästa!

Jag har ätit lax och är därför så sjuukt sugen på fika/godis/något sött. Jennifer, eller om det var Anna, förstod inte alls vad jag menade när jag sa så sist jag ätit det. Klart man blir sugen på det efter lax eller annan fisk? Pappa förstår mig i alla fall. Kanske ska gå ner till Joker och köpa någon lite chokladbit eller så...

8 dagar kvar innan jag har 5 veckors sommarlov. :O

L


Joshua baby

Therése berättade för mig att vår älskling Joshua Radin uppträder i Oslo måndag 15 juni. Vi måste dit. På hemsidan jämförs han med Jason Mraz. Eller de skriver snarare att han är "en ny Jason Mraz". Knappast.
Gode JR har allt hängt med ett tag och hans röst och uttryck är mycket mer viskande, mysigt och intimt. Även om hans senaste skiva är lite tralligare. Det kommer blir underbart, magiskt, underbart och magiskt.
Han är en av mina favoriter. Kan tänka mig att han är helt breath taking live.
Åh, jag längtar.


stjärnfallet e jag


och du är himlen för mig varje dag.

Calle har gått för att hinna med kvart i 9-bussen. Jag är helt själv.
Ska hämta täcket och lägga mig i soffan och slötitta, hoppas jag somnar.

Jag saknar flickorna flajs (mammas uttryck) så det gör ooont.

L

tisdag

Följde nyss Beau till trikken. Nu ska jag ta mig en dusch och sedan börjar en ny dag på Storken.
Jag är trött i ögat.


Calle kommer hit om några dagar. Och OM jag behöver det.
Universum är ett monster, men det har sparat dig och mig. :)

Godmorgon

L

RSS 2.0