Juldagen

Förmys hos C med T och S. Tyvärr fångades S inte på bild. Kvällen/natten var väldigt bra. Den innehöll ett besök på Ankan, Calle-gos, fina vänner, kära återseenden, Heineken, nattamat och en överförfriskad grabb. Det var någonting med en fickplunta? Haha. Väldigt underhållande :)








Nyår? Vad, vad, vad? Kom upp med nåt bra, jag behöver en anledning att köpa nya, fina skor.

- L

uppdatering!

Här sitter jag och äter på Cajzas macka och lyssnar på efterfestsmusik tillsammans med henne och Tuss. Sanna är hemma (JAAAAAAAAA!!!) och öppnar sina julklappar. Senare ska vi ut och busa. Nejdå, vi busar aldrig.

nu kom T och ville ha uppmärksamhet. Jag ser inte ens tangenterna. Heter det så?? Nu slutar jag för nu blev det lite jobbigt.

Ta det lugnt ikväll, du med Calle.

Pusspuss

L

(hon ville hellre gosa med mig / T)



a home sweeter then alabama

Jag är hemma nu. Hemma-hemma. Jag envisas. Det kommer ta lång tid, många år (om ens det) innan jag slutar kalla Hammarö/Karlstad/mamma och pappas hus för hemma. Jag har inte längre mitt älskade rum, som å andra sidan var Riccards rum från första början, utan nu bor Jakob där. Jag är tillbaka i det blåa rum som Jakob kallade sitt för en månad sedan och som var mitt från första början. Blått. Det känns inte ens som om det passar mig. Gör det det? Jag valde det när jag var 10, så det kanske passade mig då. Eller så ville jag bara revolutera mot mitt, och alla andras, gula flickrum. Finns det någon tjej här som aldrig haft ett gult rum?
Efter jag hade haft det blåa, och innan jag hade mitt senaste, hade jag mammas och pappas sovrum. Gult. IGEN. Som om jag tänkte att dörren ut till terrassen liksom vägde upp det. Fast det gjorde det ju inte, och så fort Riccard for in till lumpen, det känns så längesen, tog jag över hans, MITT, rum. Där fixade vi i ordning tills det blev Linnéa i rum-form. Gud, jag älskade det rummet. Men, men. :) Now these days are gone. Och jag är tillbaka där jag startade min ringvägenhistoria. Blått. Tjaaa...det är ju ändå en ganska fin blå.

Nu ska jag sätta på mig kläder och cykla bort till Cajza för att dricka kaffe och äta lussekatter. :) och Cajza, du är och förbli min favorit-C!

(hädanefter går Calle under 'C.H.' Det är rätt åt honom, för man låter inte sin flickvän heta för och efternamn i telefonboken på mobilen. Jag köper inte argumentet om att "det måste vara nå'n ordning". Nej, vet du vad. Jag är fortfarande sur. )

L

C + L

puss

Snälla, kan det inte bara bli lördag nu. Och så kan klockan vara sådär 17.10.

Julstämning på Vidarsgate

  



Andra advent

Igår var det inflyttningsfest på schemat. Det var trevligt, men tyvärr splittrades vi när vi skulle ut. :/ Jag, Anna, Kristjan och Jesper hamnade på Burger King. Sedan sprang vi hem till oss och somnade direkt.

Imorse när jag kom upp satt Jennifer, Anna, Johanna och Kristjan vid köksbordet med två adventsljus tända. Det var så himla mysigt ^^, åh, härlig start på dagen. Jesper kom upp inte långt efter och vi åt ägg och macka. Ska hem till dem nu för att se på Gudfadern. Har inte sett den :O Nu ska det bli av i alla fall.

Hejdå!

L


Ibland står tiden stilla

Det är mycket jag väntar på just nu. Jag väntar på att det ska bli lucia så att Calle kan komma hit, jag väntar på att det ska bli jul så man får komma hem, jag väntar på att Anna ska komma hem ifrån jobbet så vi kan dra till Tuss, Noell och johanna på inflyttnings-förfest och jag väntar på att mitt hår ska torka så jag kan släppa ut håret när det blivit lite vågigt. Väntan. Det måste vara bland det värsta som finns. Jag hatar verkligen att vänta. Den som väntar på något gott (eller på något annat, för den delen) väntar alltid för länge. 

L

snösnösnö

Det har snöat konstant idag. Dessvärre ligger det ite kvar mycket på gatan pga. all trafik och allt folk som går fram och tillbaka. Men bilar, staket och hustak är vita. Kosligt. : )

Jag är tröööött efter en arbetsvecka så ikväll ska det bli så galet skönt att bara ligga och dega i soffan framför Dagboken med cola och choklad (om jag nu orkar mig ner till joker för att köpa). Jag har tänt 10 doftljus (ja, jag räknade) och släckt ner i lägenheten.

Till Sanna, Cajza, Marie - jag kommer inte hem till lucia. Jobbar på självaste luciadagen, 10-17 :( Så nästa gång jag kommer hem blir till jul det. Då kommer det kännas underbart att få komma hem :) Fast har lite jag måste plocka med, Jakob ska ta mitt rum och jag får hans. Min Calle, som har tenta på luciadagen, kommer i alla fall till mig! Direkt efter hans tenta, det är typ 50 min mellan det att den slutar och till det att bussen går. Åh, jag längtar. 8 dagar kvar...puss.

borta bra, men hemma bäst

L

kempegøy!

Denna arbetsdag har varit en bra arbetsdag :) Det var jättekul och allt gick fint. Det var snälla kunder och jag förstod nästan allting! Norskan kommer sakta, men säkert. (Pepparpeppar) Jobb imorn med, sen är jag ledig lördag-söndag. På lördag är det inflyttningsfest hos Tuss, Noell och Johanna. Det ska bli kuuul :) Och ikväll ska Noells 19-årsdag firas med restaurangbesök. Mysigt! Grattis, asian girl! :D

Här är det fullt hus. Hela familjen Andersson-Hilmertz-Englund-Jarebro här hemma plus Jennifers Calle. Det är sån härlig stämning här och jag är glaaaad.

Hoppas mammi och pappi ringer mig sen, jag känner för att prata lite med dem. :)

Allt för idag, folket.

Hade, hade

L


pic-party!

Här får ni en liten bildparad för det är ju så mycket roligare att kolla på bilder än att endast läsa text. Det tycker i alla fall jag. Så nu hoppas jag att Internet och blogg.se och alltihopa är på min sida ikväll. Enjoy!


4000 spikar/skruvar/muttrar, träbitar och en värdelös ritning.


När jag blev alldeles för frustrerad över de felritade teckningarna tog Anna lugnt över.


Medan jag skruvade. Var skitbra på det! Vem kunde tro? Hädan efter är det jag som sköter IKEA-ihopskruvandet, så du får ringa när det är dags, pappa. Det var faktiskt riktigt kul ^^,


Och den blev så fiiiin. Vi var så stolta. En underbar känsla att vi gjort det, helt ensamma, med våra bara händer.


Efter jobbet gick idag gick jag och Anna till Kaffebrenneriet på Grensen och fikade. Anna drack kaffe mocha (se bild, mmmmmm) medan jag tog varm choklad med grädde. Den hann vi inte ta någon fin bild på innan jag slaffsat till det...


Snutt.


Glad, trött tjej. Jobba är jobbigt. Dricka gott, mycket bättre.



Tack för besöket idag Cajza och Tuss :)

Det snöar jättemycket ute. Mys. Hoppas det ligger kvar till imorgon i alla fall.

Godnatt!

L

Hej

Har inte suttit vid dator på några dagar nu. Jag har, som ni vet, varit hemma och det var underbart. Det finns ingen annanstans jag är så trygg som i mitt rum (jag älskar mitt rum. Fast nu är det Jakobs. Eller det blir det till jul), i min säng med mamma och pappa ute i köket.

Ifrån onsdagen till igår har jag spenderat den största delen av min vakna (och min inte vakna) tid med Calle, Cajza, Sanna, Marie och Lars. I torsdags spelade vi t.ex. Twister och Boggle hemma hos Sanna allihopa. ^^, Och i lördagskväll var vi på den lokala pizzerian, Capri, där vi åt pizza och lyssnade på Sannas pappas band - Mr Walker ;) Det var en sjukt rolig kväll med sjukt bra människor. Det har varit så skönt och man har fått ladda batterierna med massor av kärlek.

Ute snöar det. :) Helt perfekt, första december ju. Har precis ätit första chokladbiten i mina två chokladkalendrar. Det är liksom inte fulländat om jag inte får min chokladkalender. Jennifer fick ett paket på posten imorse. I var det en stor, hemmagjord kalender med små paket på varje dag. Hennes mamma och pappa som skickat. Gulligt ^^, Klart man inte ska tumma på sånna fina traditioner.

Jag gjorde min första dag på Skoringen idag. Det gick....bra. :) Men vad svårt med språken! Norska, danska, engelska, kinesiska(?) och alla dialekter och blandningar. Det enda som var lätt var svenskan. Fast några svenskar som kom in sa igenting till mig. Jag förstår dem. Jag menar, de trodde säkert att jag var norsk. Och norska förstår man ju ingenting av? Äh, det kommer nog :)


Mamma, jag tvättade för första gången idag :) Eller jag tvättar nu. Får se om kläderna kommer ut i rätt färg oh rätt storlek. Men jag använde sköljmedel så dom komme iaf lukta gott...

Det var allt för idag, må så gott. Hade!

L


RSS 2.0