trondheimsveien

Internet slutar plötsligt att fungera.
K - Du måste nog koppla om.
L - Hur gör jag deet dåå? Kristjan, hjälp mig...
K reser sig snabbt ur soffan med en suck och sveper förbi L i dörröppningen.
K - Det här kan ju en apa göra...
L - Jag hörde inget 'jag skoja bara' efter!



you can't make a sound in my sundrenched world

Denna helgen har varit så bra. Veckan som har gått har varit väldigt lugn och vi har skrattat mycket på jobbet. Solen har lyst på oss vilket gjorde att vi kunde vara ute väldigt mycket (väldigt mycket mindre stress). Människor som får mig att vilja gråta har hållit sig undan relativt väl, vilket har gjort att jag har kunnat le mer än jag kunnat de föregående veckorna.

I igår, lördag, var jag hemma hos lilla Ines, en helt underbar jente som började på Storken samma dag som jag började där, och som är runt 1½ nu. Har blivit stora tjejen :) Anledning till att jag var där var att för ett par veckor sedan hade Ines (och Evas) mamma Sophia mejlat min styrer Patricia och frågat efter mitt nummer. Hon ville fråga mig om jag kunde tänka mig att vara barnvakt. Jag blev överlycklig! Jag har saknat Ines otroligt mycket sedan vi både tvingades iväg från älskade Storken Barnehage. När jag kom fick jag en bamsekram och nybakade kanelbullar. "tenkte jeg skulle lage det nå naer vi får svensk jente på besök". Vi pratade om hur vi skulle göra allting rent praktiskt och det kommer bli jättebra det här. Ser verkligen fram emot att mysa med dem en kväll då och då. Det ska verkligen ENBART bli kul/mysigt/skönt. Jag svävade på moln när jag gick där ifrån. Solen log mot mig och jag log tillbaka. Det här behövde jag.

Sov hos Calle i natt, de andra killarna är i Sverige denna helgen. Vi lagade brakfrukost med scrambled eggs, korvbitar, stekt potatis och stekt paprika. Och coca cola... Efteråt gick vi ut, vi såg riktigtriktigt bra ut idag ;). Köpte bolle och mer cola och pratade vid fontänen på Karl johan. Efteråt gick vi hem, lagade en galet god lunch - köttfärssås och spaghetti. Låter kanske inte så speciellt, men jag har aldrig smakat något liknande! Ibland får man till det. Den var orange och såg inte alls aptitlig ut. Gott i alla fall.

Och idag köpte jag Regina Spektor-biljetter!!!!! 10e december kommer jag gråta av kärlek och lycka.



Och hejhej mamma och pappa. Det är mycket bättre med mig nu.
Hoppas det håller i sig.

L

RSS 2.0