Halluuuuuu

Idag har jag skrivit på ett riktigt kontrakt :) Känns bra, känns vuxet, känns verkligt.
Jag är en av dem,
jag är viktig,
jag är någon.

Imorgon, 08.45, åker jag och johanna till k-town. Känns braaaa. Ska bli så himla roligt att träffa Sanna, Cajza och Marie. Aw, mina små vänner, ni är fina ni. På fredag blir det räkfrossa. Längtar redan. ÄLSKAR räkor, nästan lika mycket som Pontus hatar det. Sen ska det bli väldigt mysigt, trevligt, roligt att få träffa min Calle också. :)

Imorgon när vi rullat in på stationen ska jag äta lunch med pappi. :) Han är go han.

Eftersom jag ska upp rätt tidigt imorn ska jag gå och borsta tanden nu och sedan krypa ner. Om 12 timmar är jag hos er.

Mjau

L


"Jag längtar efter Sawyer!"

Gårdagen känns så himla lång, den känns nästan som två dagar. Och ändå gick vi upp sent, Anna kom inte utlullandes förrän framåt halv 1. Vi åt frukost och tog sedan trikken in till byn. Vi fick ingen sittplats utan fick stå där man sitter om man har med sig barnvagn. På sittplatserna satt två tanter, 85plus. När trikken stannade på en hållplats passade jag på att...ja, vad? Typ, rätta till halsduken kanske. Men så startar trikken med världens ryck och jag håller inte i mig! Jag far rakt in i en av tanterna och knockar stackarn :( I ansiktet. Pang. Hon säger att det gör inget, men jag tror hon ville döda mig. Strypa den idiotiska lilla svenskan som inte håller i sig. Alla vet ju att man måste hålla i sig. Huuu. Usch, så pinsamt. Det var långa 8 minuter som följde.

Anna shoppade t-shirts och en hood och jag köpte...........snowjoggers! Det har jag inte ägt några sedan jag var jätteliten. Men snowjoggers, mina vänner, är det bästa man kan ha på fötterna en vinterdag. Inte så snygga kanske (inte så snygga alls faktiskt), men otroligt varma och otroligt sköna! Ska man vara ute och springa efter kids i 4 timmar, fem dagar i veckan, kan man ju inte frysa. Dom var nedsatta från 799:- till 149:- Ja, jag är nöjd. :)



Sen blev det oxpytt, äppeljuice och mys framför Lost (såklart).

Gillar att ligga sked :)

Efter att Anna pillat i mitt hår ett tag fick hon till en uppsättning hon blev nöjd med.
Det lilla livet.

Framåt 22.00 kom Elin och Stina. Hur längesen? Längesen. Det var väldigt trevligt (och högljutt).
Musik, kaffe, thé, russin, prat, dans.


straight from the hooood, ye.


Stina har just vunnit en viktig match.
Och så nöjd sen!


Jag brände mig när jag skulle tända ljus.
Blev arg.

Idag ska jag ut och springa. Det blev inget kontraktskrivande idag då de hade fullt upp med intervjuer osv.. : / Det har varit lite fram och tillbaka, men som det är sagt nu ska jag dit på tisdag kl halv 4 istället. Jag som ville få det gjort.

Ha en bra dag

- L

Mina gula strumpor kommer aldrig bli tvättade. Vi har ju inget mer i samma färg.

Hej hå, hej hå.

Igårnatt satt jag uppe med Anna till kl 3. Vi åt rostade mackor med messmör, drack thé och lekte russinleken. Russinleken är inte Tippen, utan någonting som Anna kom på. Man ska ställa ja och nejfrågor, svarade man jag fick man ta ett russin. Anna körde med "ja OCH nej..." lite för många gånger (hon menade nej, men ville bara ta russin. Vilken stil, va). Det var otroligt mysigt och ingen varken ville eller vågade kollade på klockan, Anna skulle liksom upp för att jobba kl 5 på morgonen...

jag vaknade fem över 10 idag av att det var ljuts ute. Jag rullade runt och väntade mig en tom säng intill min. men nejdå, där ligger en blond kaluffs och snosar.
- Anna, vet du att klockan är över 10?!
- Jaa...'gäsp'... jag har redan varit på jobbet.
- aha...?
(här vänder hon sig emot mig och ler trött, men otroligt nöjt)
- Jag sa att jag hade feber och åkte hem igen. Jag pallade verkligen inte att vara kvar, kunde inte ens hålla ögonen öppna.
Vi sov i ett par timmar till och gick sedan upp för att gå ut på en långprommis. Var himla skön och lagom temperatur ute. Vi tyckte att vi var så duktiga som halkat runt i slasket så länge och gick in på Rimi för att köpa en brownie-mix och grädde. Sedan gick vi hem. Jag lagade lax i sås med pasta (det du lärde mig Cajza!) medan Anna "bakade" kakan. Den blev lite väl lös först, men det ordnade vi såklart upp. Vi parkerade oss i soffan för att se på Lost och har så gjort typ hela dagen. Lugn dag, skön dag, bra dag.
















20-årsmiddag, lastbilskräks och barnehagestilling

Idag var jag på intervju på en barnehage. Och inte vilken barnehage som helst utan en bautastor som ligger i ett jätteskojigt, koseligt område. Huset är gammalt och riktigt lustigt. Rött och blått är det. Det håller på att renoveras så det fanns inte så mycket att titta på, men en tjej som intervjuade mig berättade att det var stora golvytor med parkettgolv och att det fanns stora braskaminer (som man naturligtvis inte kan använda eftersom det är farligt. Men fint ändå!) Det var tre stycken som jag pratade med, två av dem kom 30 minuter efter avsatt tid pga. snön. SNÖÖÖÖÖ i mängder har vi här. Bussen igår var nästan 50 minuter försenad. Såhär ser det ut utanför fönstret just nu:



Just ja, jag fick jobbet! :) Jag var den femte dom intervjuade av 25 och dom ringde 20 minuter efter intervjun och sa att jag fick komma och skriva kontrakt på fredag! Yay yay yay, hurra för mig! När jag stod och väntade på bussen efteråt for det förbi en lastbil som skvätte upp typ en miljon liter bajsslask på mig och de två andra som stod där. Blev helt prickig och lagomt förvånad. Vi började i alla fall skratta, vad ska man göra liksom? usch usch. Jag hade i alla fall inte vita byxor som en av de andra hade...

______________________________________________________

I lördags hade jag en liten middagsbjudning hemma hos mig. Gästerna var något färre än vad det var tänkt, men de som kom var i alla fall Tuss, Anna, Calle, Pontus och Lars. Såhär ser dom ut:

T
Tuss

A
Anna

C H
Calle

P
Pontus

L
Lars

Trerätters middag var det som gällde. Det gnälldes lite över förrätten, men huvudrätten och efterrätten uppskattades destå mer, inget gnäll alls - inte ens från Pontus. :) Jag hade, med lite hjälp av mamma, dukat upp bordet á la Nobelmiddagen style.


Okej då, inte riktigt. Men det var i alla fall två skedar.

Efter middagen mystes det i den nya soffan med Toblerone, vin, öl och chips. Efteråt åkte vi till Nöjesfabriken, men fröken T mådde inte så bra vilket resluterade i att vistelsen där inte blev så himla trevlig. Här får ni bilder ifrån när vi hade det kul i alla fall. Still at Ringv. 10











______________________________________

Jag är så tröööööött. Ska nog lägga mig och sova lite. Kanske sätta på Lost eller någon film och sedan se vad som händer. Om jag slumrar till ska jag inte streta emot i alla fall. Vi avslutar med en bild på mina nyainköpta springskor. Nu jäklar ska jag bli fit. Lägg märke till det rosa nikemärket (dom är rosa/lila innuti också) tihihihi



hejdå

L



Godmorgon

Nu ska jag, anna och johanna ut och springa. Heja heja! Jag är nästan lite peppad. :)

måndagen, gårdagen, födelsedagen
















ha ha ha ha den äran

Linnéa Elisabeth Andersson, 20 år. Kan ni tänka er?



Finbesök

Igår, lördag, var Marie här och hälsade på. Trots ny parfym luktade hon som hon alltid gjort ^^, Marielukten som inte kan jämföras med något annat. Det var så skönt att bara få krama om henne, prata en massa skit och skratta tills tårarna rann åt saker som ingen annan än vi tycker är roliga. Vi gick runt i affärer, lagade lite mat här i lägenheten, satte på en film, somnade till (äkta vänner kan bara hålla käften för en stund, slappna av och sova lite. Vi var ju båda skittrötta), vaknade efter en liten stund - pigga och glada, gick till Tuss jobb för att hälsa på, gick och åt nachos på Dolly Dimple's och gick sedan till Tuss jobb igen och fikade. Dagen gick alldeles för fort och halv 11 gick hennes buss tillbaka till Karlstad. Jag ville bara följa med :(


Vi åt från samma tallrik för det fanns bara en ren. Som Lady & Lufsen, aaw.

Detta är min sista dag som tonåring. Crazy.

phö

Nu har jag sett ett avsnitt av Lost, ätit frukost, kollat min Facebook, Bilddagbok och alla bloggar jag brukar läsa. Nu har jag absolut ingen "ursäkt" för att inte börja skriva mitt dagisbrev.
Doh.

Born like sisters to this world

Idag har jag spenderat kvällen med Therése. :) Vi fikade på Kaffebrenneriet där jag även lämnade mitt personliga brev till den trevliga norsken som jobbade där. Sedan åkte vi hem till mig, låg bredvid varann i sängen och läste Cosmopolitan, kollade upp hotell i London, såg på TV och åt korv med bröd. Jag högg mig i lillfingret med en matkniv. :( Och dom är inte ens särskilt vassa, men jag fick världens (eller okej, kanske inte VÄRLDENS) jack. Buhu. Imorn ska jag träffa henne igen och det ser vi fram emot. Allt känns precis som vanligt när vi ses och det är ibland det skönaste som finns.



Please leave your taste on my tongue

Här ska det egentligen stå lite om nyårsafton och det ska finnas lite fina bilder att titta på, kanske något litet filmklipp också, men ne. Jag vet inte vart min filmkameraladdare är och den behövs för att kunna lägga över saker till datorn. Det är som jag alltid har sagt. Tekniska prylar, sladdar whateeeeever bara stöts ifrån mig. Det hatar mig. HATAR! Och det är ömsesidigt.

Jag är tillbaka i Norge efter ett tre veckors långt jullov. Det har varit helt underbart att vara hemma. Det har spenderats tid med familj, vänner och framför allt med min pojk som ni vet går under det stiliga namnet Carl Henrik. Han är så fin min C. (Här ska det vara en bild där vi pussas, ni får tänka er). Igår lyssnade vi på mysmusik som jag fick välja och Calle lät mig spela det trots att det inte såg bra ut på hans last.fm :) Vilken kille va.

Någon gång i veckan ska jag skriva en liten årssammanfattning, men orkar inte ikväll. Jag känner mig stressad, fast vet inte riktigt varför. Kanske är för att jag nu är tillbaka i verkligheten, vardagen. Att vara hemma på ön är numera semester, en lyx man inte kan ta förgivet. Jag hoppas att jag får ett jobb snartsnart så jag får annat att tänka på och så att tiden går lite fortare. Och så att jag kan få pengar, ehe.

heeeej

L kantarell

nördar

RSS 2.0