listan

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Firade min födelsedag i usa med att bland annat se Harlem Globetrotters, var i Tahoe och åkte skidor, var på vinprovning,  åkte luftballong, flög privatplan, drack öl ur beer keg, spelade beer pong, provade på oräkneliga maträtter och drycker, var i Las Vegas, surfade, flyttade till Göteborg, var på Way out west, såg First aid kit, började läsa på universitetet och så vidare. Listan kan typ göras oändlig. Det var, milt uttryckt, ett händelserikt år :)

Har du några nyårslöften?
Börja träna! Klassiker. Men tror jag kommer fixa det bra då jag fick ett sats-kort i julklapp. :) Nu kör vi.
Ge allt i skolan, investera i mer pluggtid, alltid gå till biblioteket när jag behöver läsa.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Fotbollskompisen Josefine fick en liten Alma och barndomskompisen Gisela fick en liten Willhelmine. :)

Vilka länder besökte du?
Bodde i USA och besökte bara Norge.

Vilket datum från 2011 kommer du alltid minnas?
Dålig på att komma ihåg datum så tvivlar på att jag kommer komma ihåg nåt. Skulle vara 7 augusti när jag kom hem till Sverige då. :)

Vad var din största framgång 2011?
Att jag tog mig igenom 2011 på ett snyggt sätt utan några major downs är min största framgång. Jag blev lite tuffare också (läs mycket) och tryggare i mig själv. Hetsar inte upp mig för lika mycket. Att jag fick VG på min "Varför är det så svårt att vara sig själv idag?"-uppsats är jag ganska stolt över också. :)

Största misstaget?
När jag låtit andra påverka mitt humör till det negativa samt några dåliga beslut. Men inget jättestort.

Bästa köpet?
Mina vinterkängor från Bianco är det bästa jag kan komma på just nu :)

Vad spenderade du mest pengar på?
Massa mat! Lunch ute, middag ute, fika ute. GOTT :) Får bli skärpning nu. Lite.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaaa, mina småkillar i usa (även om dom gjorde mig väldigt sur OCKSÅ), fina amerikanare, besöket av mamma och pappa, besöket av Marie&Sanna!!, när man fick gå före i kön, att komma hem till sverige, när jag kom in på lärarprogrammet, när man kom hem på besök i Karlstad och får lax och mos och man känner sig sådär riktigtriktigt älskad! (och fler saker såklart) :D

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2011?
Lmfao - Party rock anthem (en av de absolut bästa partylåtarna), First Aid Kit - Lion's roar (love at first listen), allt med Tallest Man on Earth, Katy Perry - Last friday night (L.A och L.V!), Black eyed peas - Imma be (Vito satte ALLTID på den i bilen på typ maxvolym. Gärna med nervevade rutor så jag satt och skämdes ihjäl), I like big butts med Conor Kilcullen (1 dollar per gång han sjöng den, haha) och sist men inte minst One republic - Good life (soundtracket till hela min usa-vår och sommar)

Var du gladare eller ledsnare i år i jämfört med tidigare år året innan?
Öh, GLADARE. :)

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat...

Favoritprogram på tv?
Real houswives of O.C/N.Y/New Jersey etc. Idol.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Satte både Danny och Conor i Time out, tror jag, haha. Trots att dom lovat att vara extra duktiga på min födelsedag ;( Sen fick jag lax till middag och brownie med glass till efterrätt och så var vi på Santa Rosa Junior college och kollade på Harlem Globetrotters (COOOLT)

Hur skulle du beskriva din stil 2011?
Ja, den var nog inget vidare första halvan av året. Typ jeansshorts, linne och ballerina och ganska ofta någon enkel klänning. Jag skyller på värmen. Men långklänning när jag skulle vara lite fin! Andra halvan var det mycket jeans och "chinos-liknande" byxor. Converse. Boots. Tunikor/klänningar över byxor.

Den bästa nya personen du träffade?
Vito. Han visade mig "what it's all about" ;)







dan före dopparedan

Kom precis hem från en liten tur på stan.
Men det är ju så milt ute! Man svettas i jackan och när man kommer in i butikerna så svettas man ännu mer. Och en massa folk som trängs. Jag köpte en flaska vin och två par nya strumbyxor på H&M sen gick jag raka vägen hem.
Snart blir det korvsstroganoff, jag är hongri.
Inatt kom Riccard hem och ikväll kommer farmor och farfar.
Imorgon är det julafton med paket och mys osv.
Det är skönt att vara hemma :)

L

strålande jul

Kom hem till Karlstad igårkväll. Glad lillebror mötte mig på perrongen och hjälpte mig bära min stora och tunga julklappsbag. Och det snöade :) små, fina flingor singlade ner. Det var inte massor, men det gjorde så mycket :)
Väl hemma fick jag lax och potatismos. Mmmm.
Sedan tog vi in granen från balkongen och det var lite av ett projekt, den är enorm!
Till slut fick vi upp den och i rätt position och vi kunde klä den.



L

skärpning!

Att det ska vara så svårt att klämma fram ett litet blogginlägg. Det har hänt massor sedan sist. Har t.ex. kommit in på ämneslärarprogrammet på GU! Men det är det nog ingen som missat :) Jag känner att det går bra nu. Det är skön stämning med alla runt omkring mig, alla är fina mot mig och livet känns kul. Är tacksam för alla som ser efter mig, bekräftar mig och får mig att känna mig stark, fin och bra! Något annat ska man inte lägga onödig energi på.

På onsdag tar jag tåget hem till familjen i Karlstad, jag längtar jättemycket! Jul i Sverige med min egen familj. Åh åh. Det kommer bli så mysigt, även om vi nog inte får någon snö. Kommer få ett skönt jullov också på ca. 2 veckor! Blir nog lite drygt en vecka i Karlstad och en vecka här i Göteborg. 18:e ska vårt projektarbete in och 19:e är det introduktion för lärarpgrogrammet.

Igår drack jag vin och åt räkor med Marie och Sanna :) Lyssnade på gamla godingar och skrattade typ ihjäl oss. Älskade tjejer. Sen trallade vi bort till Avenyn där vi svängde förbi Johanna (i min smågrupp i klassen) som jobbar som hovmästare på Joe Farelli's. Sedan gick vi till Park Lane, mötte upp Therése (läs attackerade) och dansade till klockan 2 då vi gick hem, åt lasagne och somnade. :) Underbar kväll.



Mini-Biggan och Mini-Bettan.
Mini-Kicki hade inte kommit än.


Vi hörs om en månad eller två då!
Neeeej då, ska försöka uppdatera oftare.

L




RSS 2.0