.

men jag då? :(


tillbaka till tillbaka

Sitter på bussen till Karlstad. Inget lyckorus i och med att jag var hemma förra veckan plus att jag åker hem för att göra Högskoleprovet. Kan komma på ganska många saker som är roligare att göra på en lördag, men nu är det så det är. Och det känns nog bra skönt efteråt. Då ska jag och Calle "fira" med Ciao Ciao. :)

Är i Karlstad om en timme, då hämtar Calle upp mig. Ska sova tidigt ikväll så jag åtminstone är utsövd för provet. Vi säger att det är myclet bättre att vara pigg än förberedd, okej?

If you can believe it you can achieve it. Det läste jag någonstans någongång och så kan det ju kanske va. Men jag tror ju aldrig att jag ska klara av något. Mitt självförtroende vad det gäller prov och sånt där man ska prestera hade kunnat vara bättre. Att man blir mindre besviken bara för att man inte tror att det kommer gå bra är bara bullshit egentligen. Jag blir alltid besviken när det inte, enligt mig, går bra. Vad jag än sagt innan. Så om jag säger nu att jag tror att det kommet gå bra och är glad för det nu så behöver jag ju bara bli ledsen en gång om det nu går dåligt. JA! Snacka kan man ju. :)

DET ÄR VÅR. Allt och alla blir snyggare på våren. Jag med?

Nu vill jag bara vara framme. Bita Charles i näsan.

L


RSS 2.0