mami, papi & nea

Pappa och jag posar lite käckt framför ett redwood-träd i Sonoma City. :)

 

Vi var och kikade på vårt framtida hem, vingården.

Här är baksidan.

 

Baksidan.

 

På altanen.

 

Fina plats :)

 

Kort taget från vägen upp/ned.

 

Myspys på en strand som låg utmed highway 1.

 

Det var lite folk där, men det var himla kallt, alltså.

Var där typ 2 minuter.

 

Lilla mamma och pappa vid ingången till Muir Woods.

Var stooooora träd där inne.

 

Pappa och jag posar framför ett jättestort träd, del 2.

 

Imorgon åker vi till San Francisco, jag ska shoppa :)

Stannar över på hotell och på onsdagen åker vi ut till Alcatraz.

Äntligen! :)

 

Godnatt, puss

 

L


vad är det för en dag, är det en vanlig dag?

Nej, det är ingen vanlig dag för Linnéas föräldrar kommer idag, hurra hurra hurra.
Känns som det är min födelsedag idag,
igår kunde jag inte sova och idag vaknade jag tidigt. :)

Om 3 timmar får jag krama min lilla mamma och min lilla pappa.
Vi möts inne i Santa Rosa för lunch på La Vera
och prat prat prat prat och gos.

Nu ska jag fördriva tid med att se Big Brother, är fortfarande några avsnitt efter.

Hoppas ni får en bra lördag!

L


woah

Har för mycket att skriva! Så skriver väldigt kort. Tahoe var kanon, såklart. Förutom hemresan så vi satt fast i 2 timmar uppe på berget pga. en olycka några enstaka bilar framför oss. I en snöstorm. Med tre ungar i baksätet. Roligare har jag haft! Är fortfarande rödbränd i ansiktet efter tisdagen i backen.

Idag fyllde Conor 8!
Av mig fick han Starwars-lego och en Starwarshandduk.
Han gillar Starwars :)

Idag landade mamma och pappa i San Francisco
och imorgon får jag träffa dem! <3
IIIIIIIHHHHH!

Och nu är jag ledig i över en vecka. Så himla skönt!
Ska bli så mysigt att hänga med mina egna föräldrar, som omväxling.

Nu ska jag se på Big Brother. Har missat hur många avsnitt som helst nu,
det går INTE. Hejdå!

L

Tahoe imorgon

Vägen är fortfarande stängd så vi åker imorgon och stannar till på torsdag istället för onsdag.
Inte mig emot! Blir bara en vanlig jobbdag (fredagen) innan mamma och pappa kommer och jag blir lediiig!
Längtar.

Hoppas vädret blir bättre bara.
Verkar som vårvädret och solen kommit överallt utom
till norra Kalifornien.

L

TAHOE!

 

Men så är vägen upp till Tahoe STÄNGD pga. stormen.

Jessica håller sig uppdaterad på Internet, allt vi kan göra är att vänta och se.

Öppnar den inte innan kl 2 så åker vi inte idag.

Håll tummarna!

 

L


hej!

Ville bara visa min nya väska :) När jag tagit mitt förnuft till fånga, vilket innebär att jag inte tänker köpa en Mulberry för 8.000 kr, så kändes den här som det perfekta alternativet. Skinn, brun, enkel. Är mycket nöjd, ett riktigt kap var det också. 40% rabatt och kostade 57 dollar (ca. 370 kr) inne på Macy's. ÄNTLIGEN!



L

limitless

Nyligen hemkommen från bio med Daniela och Kathi. Vi såg limitless med Bradley Cooper och Robert DeNiro. MYCKET bra film! :) Nu fick jag precis ett sms som gjorde mig väldigt stressad. Vi skulle haft visning av huset (husen) imorgon klockan 1. Men nej, nu är visningen flyttad till 10.30. %&{¤###¤%*^*#¤%!!
Jag har inte börjat städa för jag hade tänkt göra det imorgon efter att jag skypat med mamma och pappa. Jag kommer få gå upp astidigt alternativt börja städa nu och jag är trött som ett as. Skit. Skönt med ledig dag imorgon. Noll sovmorgon för att gå upp och städa. Det sak spöregna också. Vad härligt.

Nämen bäst jag sätter igång att städa då. Duschen får vänta.

hej

L

top o' the morning to y'all!

http://www.videofy.me/fivepastsix/188888

Happy St. Patrick's Day!

Skål!


Med ginger ale, det är ju en dag imorgon också ;)
Fredag, tjohoo!

L

jahapp

Idag började jag 12.45. Men jag gjorde i stort sett ingenting idag, kände mest - vad gör jag här? Jessica hämtade upp Danny och Conor, Danny var inte helt hundra utan la sig och vilade (sov) för att orka med baseballträningen, Conor gjorde sin läxa och fick sedan lov att spela wii, Charlie sov och när han vaknade upp hängde han som en koalabjörn på Jessica. Jag kände mig lite överflödig, helt enkelt. Började sortera i pysselskåpen, dom skulle kunna öppna ett dagis här med alla penslar, kritor, färger, papper och klistermärken dom har. Jessica bad mig göra henne en tjänst och jag skuttade upp med en gång, redo att GÖR NÅT! Imorgon är det St Patrick's Day och det ska firas i skolan, såklart. Jag fick klippa ut 20 stycken, stora, gröna klöver. Fick kramp i handen, men jag tror att jag tycker det är lite roligt att klippa, faktiskt. :) Sen åkte Jessica och alla killarna iväg på Danny's träning och jag fick i uppdrag att ta ut bröd ur ugnen efter 45 minuter. Så det gjorde jag, sen var min arbetsdag över.

Hade spanskaprov ikväll. Tror jag satte den. :) Kommer på massor med amerikanska uttryck för det, men inte ett enda bra svenskt. Jag fick till det! Satte den! Gjorde bra ifrån mig? bahaaaaa, jag vet inte. Hjälp. Det här är skrämmande. Jag skäms. Och när jag kommer hem, varje gång jag säger ett amerikanskt ord/uttryck så får ni ge mig en örfil. Jag har bott i Sverige (nåja, norden) i över 21 år, efter ETT ÅR i usa är det inte okej att slänga ur sig amerikanska ord när det finns lika bra svenska. Så en örfil ska jag ha i så fall. Men inte så jättehård. Säger jag däremot något på spanska får ni ge mig en puss ^^,

Nu blir det Big Brother.

P.S. Marie, jag skrev om dig på mitt spanskaprov ;) Man skulle beskriva en vän så jag skrev typ 6 meningar om dig. (Ja, jag använde ordet 'alta', haha.)

L


the true meaning of good girls gone bad

Jag - I'm eating out of the nutella jar, Kathi :(
Kathi - I ate out of the peanut butter jar today, so don't worry :)

Tuss 22 år!

Grattis, pärlan! Skål!


.


fredag och jag älskar't

Så var även denna arbetsdag till ända. Jag är trött, har haft några tidiga mor'nar i rad nu. Fattar inte hur jag ska klara av att börja skolan igen och gå upp typ 6-7 i stort sett varenda dag? Och ändå har man gjort det i alla dessa år man gått i skolan. Men man vänjer sig liksom aldrig riktigt, det är alltid så himla jobbigt att vakna av väckarklockan och speciellt om det är mörkt. (Vilket det är typ 85% av tiden i sverige! Lite övedrivt kanske. Eller jag vet inte ens. Jag blir bitter när jag tänker på Sveriges klimat. Annars är Sverige bäst.)

Snart kommer Daniela hit efter att ha svängt förbi Safeway för att köpa lax, vit sås och glass. Vi ska laga laxpasta! Sist jag åt det var på min födelsedagsmiddag och vilken hit sen! Så himla gott. Jag tror faktiskt att det blir snäppet godare med Alfredosås (vit pastasås) som jag använde sist, men det att det var så fruktansvärt gott kan ju också ha berott på att det hade dröjt så länge sedan jag åt det sist.

Imorgon är jag ledig, men det är visning av huset så måste hålla mig undan. Men det är lugnt, hoppas på sol så jag kan sitta ute och dricka cola och le mot solen. Dom andra tjejerna åker in till San Francisco för att fira Danielas 23-årsdag, men jag kan inte komma pga. att jag jobbar på söndag. Ja ja, en annan gång.

L


det har varit en lång dag

så nu säger jag godnatt. Godnatt! Hos er är det redan fredag och snart helg :) Kos dere.



L

ful

Var inne och kollade på lite olika bloggar och det slog mig vad ful mig egen blogg egentligen är. Men jag har ju ingen djup eller deppig eller foto eller klurig-blogg heller. Det är ju liksom det här har jag gjort och såhär ser jag ut. Och såhär ser mina kompisar ut. Men det är ju det bloggen är till för också :) Roligare än så blir det inte. Men med tanke på mina läsare så är det väl just det som är roligt kanske. Ni vill allt veta vad jag pysslar med, om håret har växt och hur jag trivs. Så är det ju bara. Men bloggen är ful och enkel, ass'. :) Men det är väl lite go ändå för den är ju om miiiig, goa tjejen! Hejhej! Läste det jag precis skrev med Big Brother-Katerinas röst. Gud, den ekar i mitt huvud, kan inte få bort det.

So here we go, idag var jag och jobbade i Danny's klass i drygt en timme. Gick fint :) Efter det var jag ledig fram till 2 så då kollade jag på sjuka tv-program och skypade med världens mest skeptiska kille. Hela eftermiddagen/kvällen var det jag och Charlie. Vilket var så himla skönt och mysigt. Älskar min lillkille, han är verkligen världens bästa och finaste lilla pojke. Vill ha en son som Charlie. Vi har mycket roligt ihop. Även om han inte säger många ord så har han en så himla stor personlighet, han är verkligen CHARLIE.

Han är smart. Han har alla lindade kring sitt lillfinger.

Men jag låter han få smaka på some tough love, det är viktigt.

(Tough love = inte mer än 2 clementiner, inte jaga Bailey med moppen (eller något annat objekt), inte kasta mat/leksaker/skor, äta skalet på äpplet, inte skrika så man får ont i öronen, bara ha nappen när han ska sova, hålla mig i handen nedför trappen istället för att hänga fast som en apa osv. Inte alltför hårda saker, alltså. Jag är ju snäll)

Men efter att vi bråkat blir vi alltid vänner igen och gosar. :)

 

L


pics


Gosigosi


Vi försökte i alla fall...


Jag och Tuua värmde upp med lite dans.


Hahaha, svettiga tjejer!
Men väldigt glada ändå.
Mitt hår var så himla äckligt efter någon timme.


Det är det jag kommer ifrån.
Kolla Tuua's fasta grepp om min arm! aaaj ;(

Det var en riktigt lyckade kväll. Vi dansade och hoppade och blev helt genomsvettiga.
Härligt, härligt. Idag vaknade jag och Daniela sent, såg på Burlesque och åt middag på La Villa,
en fin restaurang med fin utsikt. Nu borde jag läsa spanska.
Men känner mig lite trött... ska nog se på ett avsnitt Big Brother först ;)

L

barty in santa rosa

Igar had jag, Daniela och Tuua en girls night pa stan. Vi var forst hemma hos Tuua och tog sedan en taxi till downtown. Det smaregnade sa vi sprang snabbt in pa Stout Brothers for att ta en ol. Det var inte proppfullt som det brukar vara, men det var lugnt och vi njot av varandras sallskap vilket var rktigt skont. Efter det sprang vi till Christy's, vilket jag nog skulle vilja papeka ar den basta klubben i santa rosa. Tjejer som vi ar gled vi in framfor alla killar och det var skont att slippa regnet. Dar inne var det bra med folk och bra musik! Vi dansade pa en blinkande pedestal nastan hela kvallen och om det klev upp en kille pa den sa kom det en biffig vakt och drog ner honom. Haha. Vi var huvudet kortare an alla, tjejer som killar, da vi hade pa oss boots, ballerina och tygskor. Vi tog en del kort, men daniela har ingen minneskortlasare pa sin dator, sa jag lagger upp dom nar jag kommer hem. Nar jag tittade pa korten sa slog det mig att herregud vilket langt har jag fatt. Och att jag behover en klippning. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi aka och kopa lunch. Ar sugen pa panda express, mmm...
Som sagt, bilder kommer senare! Hejhej!
L

februari och mars

La precis in mobilkorten från februari och mars så nu kan ni få se lite vad jag/vi haft för oss den senaste tiden. Som fångats på bild.


Challe njöt av solen i solbrillor.


Dom fina kinesiska körsbärsträden blommade ut i februari.


Vi spelade lotto på spanskan. Alla var vinnare och priset var godis.
College var det va?


Kommentar överflödig.


Alla hjärtans dag och killarna fick roliga pussmunsklubbor. :)


Vi var i Tahoe.
(Snart åker vi tillbaka igen)


Charlie lekte med sina bilar och traktorer, som vanligt.
Märks att han blir äldre och att tålamodet och finmotoriken förbättras.:)


Vi var på Acadamy of sciences i San Francisco (i måndags).


Charlie träffade en sköldpadda. :)


Toddler time på biblioteket! Varje onsdag.
Varför sitta när man kan stå?


Vi hade kul med raklödder.


Väldigt kul :)


Såg det här inne i matbutiken idag.
Svenhard, ja men han, ja. Gamle Svenhard.
Okej, hur många har någonsin hört talas om någon vid namn Svenhard?
Ah, det var väl det jag tänkte.
Och vilken svensk skulle äta typ bulle (?) til frukost?

Nu blir det en välbehövlig dusch för mig.
Var på Applebee's ikväll med Kathi och åt en brakmåltid,
är fortfarande vansinnigt mätt. Imorgon får det bli fasta.
Och somna i soffan framför tv:n.
Har sovit så otroligt dåligt de senaste nätterna.
Har kommit i säng alltför sent och sen sovit oroligt.
Hoppas det blir ändring på det snart för orkar inte gå runt och vara såhär trött.

L


RSS 2.0